Dispozitive de magnetoterapie pulsatilă Biomag

Magnetoterapia pulsatilă clinică este produsă de compania Biomag deja din anul 1991. Aceste dispozitive sunt utilizate în mai multe domenii medicale. Datorită eficienței ridicate, dezvoltării constante, calității și designului, magnetoterapia pulsatilă de marcă Biomag este de mult timp considerată a fi una dintre cele mai populare pe piață. Aflați care sunt avantajele acestor dispozitive clinice.

Aparatele pentru îngrijire la domiciliu oferă o serie de avantaje. Aplicațiile de magnetoterapia pulsatilă pot fi regulate, de lungă durată și, de asemenea, rentabile din punct de vedere economic, efectuate în confortul locuinței Dvs. După consultarea și stabilirea diagnosticului de către medic, vă vom oferi cu plăcere dispozitivele care, după eliminarea contraindicațiilor, vor putea fi utilizate de aproape fiecare membru al familiei Dvs.

Aparatele compacte pentru îngrijire la domiciliu sunt foarte populare nu numai pentru dimensiunile lor economice, ci și pentru prețul lor accesibil. În plus, în cazul magnetoterapiei pulsatile de marcă Biomag, aceste dispozitive ușor de transferat și controlat își păstrează performanța, eficiența și calitatea aplicațiilor. Calitatea înaltă a terapiilor este întotdeauna o prioritate pentru Biomag.

Economic și în același timp eficient. Exact așa sunt dispozitivele din gama LightFit DUO. Într-un singur corp se află modulul dispozitivului și, de asemenea, aplicatorul local. Datorită acestei combinații, se consideră a fi cea mai accesibilă variantă de magnetoterapia pulsatilă Biomag. Veți fi surprinși de eficiența sa ridicată și în același timp își păstrează cele mai înalte standarde Biomag.

Dispozitivele veterinare pentru magnetoterapia pulsatilă Biomag sunt concepute nu numai pentru a susține performanța animalelor sportive, ci sunt, de asemenea, populare pentru animalele de companie promovând îmbunătățirea sănătății după accidentare sau în cazul bolilor cronice. Datorită aparatelor Lumina VET, puteți aplica magnetoterapia pulsatilă de vârf nu numai la medicii veterinari specializați, ci și la domicilu.