Seturi de magnetoterapie pulsatilă Biomag

Ansamblurile de mangetoterapia pulsatilă au scopuri și aplicări diferite. În sortimentul Biomag veți găsi echipamente pentru clinici mari și reabilitări private. De asemenea, sunt foarte populare ansamblurile universale pentru îngrijirea la domiciliu și ansamblurile pentru medicina sportivă.

Aplicați pe părțile mai mari ale corpului pentru o terapie în profunzime și profesională. Solenoidul mare SL60-P este destinat pentru aplicații în profunzime în zona trunchiului și aplicatorul plat din trei piese A12PM pentru zona picioarelor și spatelui. Un alt aplicator solicitat AL21 oferă un câmp magnetic intens în timpul aplicațiilor câmpului mangetic pulsatil local. Setul este livrat într-o geantă de protecție și rezistență L11.

Optați pentru aplicații plate cu ajutorul tehnologiei 3D și aplicațiile solicitate în profunzime. Datorită dimensiunilor mari ale aplicatorului A12PM, îl puteți aplica pe părțile mari ale corpului pentru un confort maxim. Solenoidul SL29 este popular de mai multă vreme fiind prima alegere în aplicațiile în profunzime în zona umărului, genunchilor și altor articulații. Acest set excelent este livrat în geanta EB4 care asigură nu doar depozitarea în siguranță, ci și transportul pentru a-l avea mereu la îndemână.

Obțineți tehnologia patentată 3D, universalitatea, confort și aplicații în profunzime. Datorită aplicatorului 3D A11P și accesoriilor FIX COMBI-e, puteți aplica terapia pe părțile mari ale corpului oferind un confort maxim. Orificiile acestui aplicator permit și aplicații în adâncime pe zona umerilor, genunchilor și altor articulații. Câmpul magnetic intens al aplicatorului A6P2 poate fi comutat să acționeze local (SPOT) sau avea efecte mai largi (WIDE) asigurând aplicații intense practic oriunde. Geanta EB3 de protecție și rezistență permite transportul oriunde vă aflați.

Compact și economic. Universal și surprinzător de puternic. În acest set obțineți un aplicator A17P foarte universal și solicitant cu tehnologia 3D. Puteți aplica câmpul magnetic pulsantil în zona articulațiilor mai mici, precum și în zona umerilor sau a spatelui. Aplicatorul A15P permite aplicații intense pentru afecțiunile locale. Cu ajutorul genții compacte EB1 veți putea transporta acest set oriunde mergeți.

Obțineți aplicații plate și locale intense într-un singur set. Datorită dimensiunilor sale, aplicatorul A12PL este ideal pentru aplicații pe tot corpul. Prin comutarea opțională a câmpului magnetic intens de pe aplicatorul A6P2 poate să acționeze local (SPOT) sau să aibă efecte mai largi (WIDE). Geanta EB5 este proiectată special pentru a asigura protecția necesară atunci când este transportat frecvent.

Pentru fiecare și cu utilizări surprinzătoare. Veți fi încântați de acest set. Aplicatorul A8P nu este doar un aplicator plat și practic pentru spate sau articulații, ci funționează și ca un solenoid pentru aplicațiile în profunzime. În combinație cu aplicatorul local A6P2 acest set este surprinzător de versatil și, cu siguranță, vă va încânta la fel de mult ca și mulți alți clienți dinaintea dumneavoastră. Valiza design SBK permite nu numai depozitarea în siguranță, ci și transportul ușor pentru a-l avea mereu la îndemână.