Aplicatoare conectabile

Dispozitivul Biomag este furnizat în diferite seturi, care inlcud întotdeauna aparatul și, în funcție de necesități, aplicatoarele de magnetoterapie și alte accesorii selectate care pot fi conectate la acesta (geanta, curele de fixare etc.)

Din oferta de aplicatori, alegem întotdeauna pe cel mai adecvat din punct de vedere al dimensiunii și formei, pentru un scop terapeutic specific. Atunci când evaluăm adecvarea utilizării aplicatorilor individuali, ne concentrăm pe asigurarea faptului că aplicatorul este așezat confortabil pe corp și cât mai aproape de zona afectată.
Unii aplicatori permit fixarea pe partea afectată a corpului folosind o bandă elastică.

Aplicatoarele sunt o parte atașată a dispozitivului Biomag®, a cărui bază sunt bobine de aer înfășurate cu cupru emailat sau alt conductor într-o construcție specială. Suprafața aplicatorului este realizată din piele de calitate. Toți aplicatorii sunt echipați cu cleme din plastic cu etichete cu sigla producătorului. Aplicatorii au 1 conector , 2 conectori , 3-conectori .

Aplicatoare circulare

Aplicatoarele de tip solenoid au forma unui cilindru gol. Sunt folosite acolo unde este necesară acțiunea uniformă a câmpului magnetic. Le folosim pentru aplicări profunde, în funcție de diametrul lor, pe o parte specifică a corpului.

Aplicatoarele plate

Aplicatoarele au formă plată sau tubulară și în funcție de mărimea lor, le aplicăm pe părți mai mari ale corpului. Acestea sunt folosite acolo unde permite dimensiunea și există necesitatea îndoirii pieselor individuale. Le folosim pentru aplicări pe tot corpul sau membre.

Aplicatoarele combinate

Aplicatoarele au o formă plană, cu găuri. Sunt folosite acolo unde dorim să obținem proprietăți universale. Le folosim pentru aplicări pe o parte selectată a corpului ca aplicator plat sau prin acoperire a anumitei părți a corpului ca aplicator circular.

Aplicatori locali

Aplicatorii au o formă rotundă sau ovală, îndreptate către un punct. Sunt folosite acolo unde dorim acțiunea intensă a câmpului magnetic. Le folosim pentru aplicări pe partea vizată a corpului.

A12PL

Aplicator magnetoterapie A12PL cu impulsuri 3D. Având ca avantaj posibilitatea de pliere a pieselor pentru aplicații intense asupra părții corpului.

Aplicator plat din trei piese de formă rotundă cu impulsuri 3D.

A12PM

Aplicator de magnetoterapie Biomag A12PM cu impulsuri 3D. Având ca avantaj posibilitatea de conectare într-o formă închisă cu posibilitate de fixare.

Aplicator plat din trei piese de formă rotundă cu impulsuri 3D și posibilitatea de conectare la o formă închisă sau fixare.

A17P

Aplicator magnetoterapie A17P conceput pentru aplicări culcat. Plierea acestuia într-o formă închisă poate intensifica terapia părții resp. a corpului

Aplicator intensiv plat din trei piese de formă rotundă cu impulsuri 3D și posibilitatea de conectare la o formă închisă sau fixare.

A14P

Aplicator de magnetoterapie A14P adaptat pentru aplicațiile pentru mâini. Este ideal în zona încheieturii mâinilor și degetelor.

Aplicator plat format pentru membrele superioare.

A15P

Aplicator de magnetoterapie A15P cu efecte intense. Plasați pentru a acționa asupra părții respective a corpului pentru care este destinată terapia.

Aplicator local intensiv.

A9P

Aplicator de magnetoterapie A9P cu efecte intense asupra zonei capului.

Aplicator local format pentru cap.

A16P

Aplicator magnetoterapie A16P cu efecte intense direct asupra zonei picioarelor. Ideal prin utilizarea efectului său analgezic și vindecător.

Aplicator plat format pentru membrele inferioare.

A3S

Aplicator de magnetoterapie circular A3S cu fund plat asigură aplicarea efectului magnetoterapiei pulsatile 3D asupra părții respective a corpului.

Aplicator circular de tip solenoid plat și impulsuri 3D.

A8P

Aplicator magnetoterapie A8P combină efectele aplicatorului plat și circular. Poate fi plasat pe partea resp. a corpului pentru un efect mai profund.

Aplicator combinat dintr-o singură piesă, cu forme rotunde și orificii cu posibilitatea de fixare.

A1S

Aplicator de magnetoterapie A1S pentru un efect uniform al câmpului magnetic. Ideal pentru utilizarea efectului analgezic.

Aplicator circular tip solenoid oval cu fund plat.

SL70

Aplicator de magnetoterapie SL 70 pentru un efect uniform al câmpului magnetic asupra părții selectate a corpului. Ideal pentru aplicările profunde.

Aplicator circular de tip solenoid conceput pentru montarea pe un pat culisant.

SL60-P

Aplicator magnetoterapie SL60P pentru un efect uniform al câmpului magnetic asupra părții corpului. Asigură pătrunderea terapiei profund în țesuturi.

Aplicator circular de tip solenoid cu fund plat.

A6P2

Aplicator magnetoterapie A6P2 cu funcția de comutare. Poate fi aplicat câmpul magnetic uniform sau comutat pentru o aplicare largă a câmpului magnetic

Aplicator local cu comutare a direcției câmpului magnetic.

SL70 cu un sistem ajustabil

Aplicator magnetoterapie SL 70 conceput pentru montarea pe pat cu un sistem ajustabil. Asigură o aplicație ușoară pe partea selectată a corpului.

Sistem ajustabil pentru aplicatorul solenoid SL70.

A11P

Aplicator magnetoterapie A11P cu impulsuri 3D. Se poate combina pentru aplicațiile culcat sau pentru a intensifica terapia prin plierea aplicatorului.

Aplicator plat din trei piese cu formă rotundă și orificii cu impulsuri 3D și posibilitatea de conectare la o formă închisă sau fixare.