Set Biomag Lumina 3D-e FS
Imagine : Set Biomag Lumina 3D-e FS

Set Biomag Lumina 3D-e FS

Optați pentru aplicații plate cu ajutorul tehnologiei 3D și aplicațiile solicitate în profunzime.

Datorită dimensiunilor mari ale aplicatorului A12PM, îl puteți aplica pe părțile mari ale corpului pentru un confort maxim. Solenoidul SL29 este popular de mai multă vreme fiind prima alegere în aplicațiile în profunzime în zona umărului, genunchilor și altor articulații.

Acest set excelent este livrat în geanta EB3 care asigură nu doar depozitarea în siguranță, ci și transportul pentru a-l avea mereu la îndemână.

Un principiu nou și mai efectiv de indicare a terapiei

În toate dispozitivele Biomag®, programele cu denumirea diagnosticului sunt complet înlocuite cu un nou mod de indicare a terapiei.

Acum găsiți în dispozitivele Biomag® o selecție de 6 efecte terapeutice semnificativ inovative cu rezultate excelente ale terapiei la aplicațiile de două ori pe zi timp de 20 de minute.

Aceste efecte au fost analizate pe larg de multe studii clinice din întreaga lume și se concentrează pe efectele terapeutice esențiale ale câmpului magnetic pulsatil.

Biomag® Lumina 3D-e este un dispozitiv terapeutic activ – un dispozitiv medical destinat utilizării individuale sau în combinație cu alte proceduri și dispozitive medicale ca terapie adjuvantă în cadrul planului terapeutic general. Scopul aplicațiilor magnetoterapiei pulsatorii cu frecvență joasă Biomag® este de a utiliza efectele lor biologice asupra țesuturilor pentru a ajuta la ameliorarea unor manifestări (simptome) ale bolii.

Acestea sunt în principal durere, umflături, spasme, modificări ale micro-circulației și suport în procesul vindecării și suprimării altor manifestări care pot fi afectate de aceste efecte.

Modificările fiziologice ale țesuturilor apar după aplicarea magnetoterapiei pulsatorii Biomag® datorită ameliorării durerii și în special vasodilatației induse a capilarelor și precapilarelor și a efectelor terapeutice rezultate:

  • anti durere – analgezic, ameliorarea durerii
  • de vindecare – cu suport pentru regenerare, efecte antiinflamatorii și anti-reumatice
  • antiinflamator – anti-edemic
  • miorelaxant – ameliorarea spasmelor (crampelor)
  • vasodilatator – în special îmbunătățirea microcirculației
  • metabolico-detoxifiant – accelerează eliminarea poluanților și a metaboliților

Conceput pentru utilizare pe pielea intactă printr-un strat protector, cum ar fi o compresă de unică folosință sau alt tip de accesoriu igienic.

Când utilizați Biomag® Lumina 3D-e, trebuie respectate Principiile de operare sigure împreună cu Contraindicații / Indicații și utilizarea trebuie să aibă loc în conformitate cu condițiile de mediu specificate.

Informațiile de bază de siguranță sunt, de asemenea, afișate pe ecranul dispozitivului.

Pe ce este bazat acest rating?

Pentru o acuratețe maximă și pentru a ameliora calitatea informațiilor, acest rating este bazat exclusiv pe feedback-ul de la proprietarii reali și verificați ale dispozitivelor de magnetoterapie Biomag, în categoria de ameliorare a durerii. Acest feedback este structurat pentru a îndeplini cerințele de certificare ale dispozitivelor medicale și este aprobat de auditorii relevanți.

Galerie foto - Set Biomag Lumina 3D-e FS