Termeni și condiții garanției extinse pentru dispozitivele Biomag.

1) Sunt de acord ca datele completate să fie utilizate, dar fără posibilitatea identificării mele exacte, pentru analiza gradului de satisfacție și pentru promovarea dispozitivelor Biomag în materiale publice. Prin urmare, doar unele dintre datele din secțiunea “Date despre dvs. (etapa 1/3)” pot fi publicate, cum ar fi numele, prenumele, orașul, furnizorul de servicii medicale, tipul de dispozitiv, numărul de serie al dispozitivului utilizat și o scurtă descriere a utilizării dispozitivelor Biomag până în prezent.

Nu va fi publicată adresa de e-mail, nr. de telefon, strada sau numărul de casă. Toate datele completate în secțiunea “Eficacitatea dispozitivului medical (etapa 2/3) și Calitatea dispozitivului medical (etapa 3/3)” pot fi divulgate.

2) Furnizorul de garanție declară că, din motive de protecție a datelor cu caracter personal, nu va publica o fotocopie a documentului de achiziție sau orice date conținute în acesta care ar contraveni punctului 1 din acești termeni și condiții.

3) Furnizorul de garanție extinsă este: Biomag Medical s.r.o., Průmyslová 1270, 506 01, Republica Cehă. Adresa furnizorului de garanție (sediul central al producătorului de dispozitive Biomag) este aceeași adresa la care se trimit produsele pentru service și se solicită extinderea garanției. Acest lucru se aplică cu excepția cazului în care furnizorul și clientul convine altfel, de exemplu, trimiterea produsul la service prin intermediul unui distribuitor local.

4) Garanția extinsă înseamnă garanția pentru service gratuit și înlocuirea pieselor defecte ale dispozitivului și ale aplicatoarelor care nu au fost deteriorate din cauza utilizării necorespunzătoare, în conformitate cu manualul de utilizare al dispozitivului și termenii și condițiile generale de garanție aplicabile în perioada standard (24 de luni de la achiziționarea dispozitivului). Cu toate acestea, garanția extinsă nu se aplică la baterie, care este considerată în general un produs de consum, iar durata de viață a acesteia este afectată de intensitatea utilizării. În plus, garanția nu acoperă uzura normală a suprafețelor dispozitivului și a accesoriilor sale.

În țările Uniunii Europene, clientul plătește transportul către centrul de service al furnizorului de garanție. Transportul către client este plătit de furnizorul de garanție. În afara țărilor din Uniunea Europeană, cu excepția cazului în care părțile convin altfel, furnizorul de garanție are dreptul de a percepe taxe de livrare către client.

Această garanție extinsă de 12 luni se adaugă la perioada de garanție standard de 24 de luni. Prin urmare, durata totală a garanției este de 36 de luni de la data achiziției. Această perioadă trebuie să fie indicată în mod lizibil pe fotocopia documentului de cumpărare a dispozitivului.

Garanția extinsă poate fi obținută numai dacă ați trimis acest formular împreună cu chestionarul înainte de expirarea perioadei de garanție standard de 24 de luni de la data achiziționării dispozitivului.

5) Este necesar, de asemenea, să trimiteți împreună cu produsul o descriere a defectului și o copie a e-mailului de confirmare a garanției extinse la centrul de service. Veți primi un e-mail după trimiterea acestui formular și verificarea datelor.

Această versiune a termenilor și condițiilor este valabilă din 16 august 2022.

Biomag Medical s.r.o.
Průmyslová 1270, 506 01, Česká republika
IČO: 06480853, DIČ: CZ06480853
Tel: +420 493 691 697, Fax: +420 493 691 697
E-mail: petr.hrncir@biomag.cz  |www.biomag-medical.com