Tulburări sexuale

Rezultatele studiului controlat cu placebo au demonstrat faptul, că magnetoterapia are efecte excelente asupra circulației sanguine la bărbații care suferă de probleme sexuale. Acest studiu a examinat efectele combinației câmpului magnetic pulsant (PMF) și terapiei cu vacuum în tratamentul impotenței. Terapia cu vacuum a constat în introducerea penisului într-un cilindru închis ermetic cu o presiune negativă 180–260 mm Hg timp de 10–12 minute, în total 12–15 de expuneri. Terapia PMF (6 Hz, 30 mT) a constat în aceeași lungime și același număr de expuneri. Rezultatele au demonstrat, că după terapia combinată la 71 % din pacienți a fost restabilită funcția sexuală, la 17 % a fost îmbunătățită, iar 17 % din pacienți nu au urmărit nici o schimbare. La pacienții care au fost tratați doar cu terapia cu vacuum au fost observate aceste schimbări: 51 % restabilirea funcției sexuale, 24 % îmbunătățirea și 24 % fără schimbări respectiv I. V. Karpukhin V. A. Bogomol', Magnetoterapia locală cu vacuum la pacienții cu impotență, Vopr Kurortol Lech Fiz Kult (2), 1996, p. 38–40. Acest studiu dublu-orb, controlat cu placebo a examinat influența câmpurilor magnetice slabe la bărbații care suferă de diferite tulburări sexuale, inclusiv erecția scăzută și ejacularea prematură. Au fost folosiți trei stimulatori magnetici diferiți – Biopotenzor, Eros, Bioskan-1. Toți pacienții au purtat unul dintre cele trei dispozitive timp de 3 săptămâni. Rezultatele au demonstrat restabilirea completă a funcției sexuale la 38 % din pacienții din grupul cu aparatul Biopotenzor, 31 % din grupul cu aparatul Eros, 36 % din grupul cu aparatul Bioskan-1 și doar 15 % din grupul cu placebo. Îmbunătățirea funcției sexuale a fost observată la 42 %, 39 %, 47 % și 18 %. I. I. Gorpinchenko, Utilizarea dispozitivelor magnetice în tratarea tulburărilor sexuale la bărbați, Lik Sprava (3-4), 1995, p. 95–97.

Tulburările sexuale și efectele magnetoterapiei - întrebările Dvs.

V-au interesat efectele pozitive ale magnetoterapiei asupra tulburărilor sexuale? Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tulburările sexuale? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la tulburările sexuale. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz