Probleme cu urinarea

Rezultatele acestui studiu au demonstrat că terapia magnetică cu laser este eficace în tratarea pacienților care suferă de litiaza urinară (formarea pietrelor). Tratamentul magnetic cu laser a inclus utilizarea dispozitivului Milita cu 35 mT. V. P. Avdoshin, Evaluarea terapiei magnetice cu laser în comparație cu celelalte metode terapeutice ale pacienților cu litiaza urinară, Fiz Med, 4 (1-2), 1994, p. 102-103. Acest studiu informează despre utilizarea cu succes a terapiei magnetice cu laser la inflamațiile vezicii urinare diagnosticate în clinica de urologie. O. B. Loran, Terapia magnetică cu laser la bolile inflamatorii și posttraumatice ale vezicii urinare, Urol Nefrol (Mosk) (5), septembrie-octombrie 1996, p. 10-14.

Probleme cu urinarea și efectele clinice ale magnetoterapiei - întrebările Dvs.

V-au interesat efectele pozitive ale magnetoterapiei la problemele cu urinarea? Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la problemele cu urinarea? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la problemele cu urinarea. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz