Căderea părului și recreșterea lui și rezultatele aplicării câmpului electromagnetic pulsant

J. P. Bureau, MD, PhD, P. Ginouves, MD, J. Guilbaud, MD, PhD, ME. Roux, MD

Acest tip de studiu experimental vs. placebo efectuat la voluntarii sănătoși femini și masculini demonstrează efectul pozitiv biologic al câmpului electromagnetic pulsant în combinație cu uleiurile esențiale la pierderea părului și recreșterea lui. Acest studiu a durat 26 de săptămâni și a fost realizat în conformitate cu planul de tratament regulat. La 83 % dintre voluntari a apărut o reducere a pierderii părului, iar la 20 % creșterea părului peste linia de bază la 53 % din pacienți. Procesul nu a arătat nici un efect secundar sau alte reacții nedorite. Examinarea histologică corelează cu studiile clinice. Examinarea imuno-histochimică paralelă a demonstrat o creștere a indicelui de proliferare. Atunci când indicatorul de proliferare celulară Ki67 crește, mitoza este abia vizibilă la examenul histologic. Motivul acestui fenomen este considerat efectul electrofiziologic a folicului de păr pasiv.  

Căderea părului și recreșterea lui - efectele magnetoterapiei - întrebările Dvs.

V-au interesat efectele pozitive ale magnetoterapiei la căderea părului? Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la căderea părului? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la căderea părului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz