Oportunități pentru distribuitori

Magnetoterapia Biomag – oportunități pentru noi distribuitori

Căutați un produs de foarte mare calitate pentru rețeaua Dvs. de afaceri? Sunteți interesați în vânzarea dispozitivelor care ajută oamenilor la o sănătate mai bună? Atunci, aici sunteți în locul potrivit. 

În centrul nostru principal în Republica Cehă ne concentrăm îndeosebi asupra dezvoltării și fabricării aparatelor de cea mai înaltă calităte. Cu scopul de vânzare, colaborăm pe termen lung cu distribuitorii locali care au, de asemenea, cele mai mari obiective în domeniul de vânzare ale aparatelor medicale și îngrijire pentru clienți. 

Având în vedere că, deja din anul 1991 ne ocupăm cu dezvoltarea și fabricarea aparatelor și aplicatoarelor de magnetoterapie pulsantă oferim nu numai o mulțime de experiențe profesionale dar și, de asemenea, cea mai înaltă calitate, sprijin în promovare și, mai ales, condiții atractive de preț pentru distribuitori

Doriți, de asemenea, să faceți parte din rețeaua mondială de distribuitori de aparate Biomag? Contactați-ne chiar astăzi cu ajutorul formularului menționat maj jos. 

Vă vom trimite cu plăcere oferta comercială ale aparatelor noastre clinice sau ale seturilor preferate de îngrijire la domiciliu pentru vânzare directă. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz