Tensiunea arterială mărită (hipertensiunea)

Tensiunea arterială mărită (hipertensiunea)

Caracteristica tensiunii arteriale mărite (hipertensiunea): Tensiunea arterială mărită (hipertensiunea) este o boală de civilizație care se implică la dezvoltarea la o serie de mai multe probleme de sănătate. Cauza tensiunii arteriale mărite este combinarea diferitelor influențe interne și externe. În Republica Cehă există aproximativ un milion de pacienți hipertensivi. 
Hipertensiunea arterială primară afectează 90-95% dintre toți pacienții hipertensivi și nu sunt cunoscute cauzele sale - este vorba despre cauzele multifactoriale. Există predispoziția genetică la ea (70% din persoane) sau alți factori de risc, cum ar fi sexul, consuml excesiv de sare, alimentele grase și nesănătoase, fumatul, lipsa de mișcare, obezitatea și stresul.
Hipertensiunea arterială secundară afectează de obicei persoanele tinere (5-10% din pacienții hipertensivi), cauzele sunt cunoscute - în primul rând este afecțiunea rinichilor, afecțiunea glandei suprarenale, tulburările hormonale, graviditatea ș.a. Tensiunea arterială mărită (hipertensiunea) duce la dezvolarea mai rapidă a aterosclerozei, la dezvoltarea infarctului miocardic, accidentul vascular cerebral, criza cardiacă și leziunea renală. 

Tratamentul hipertensiunii depinde de tipul sau cauza. Alegem dintre tratamentul conservator și farmacologic. Importantă este schimbarea obiceiurilor de alimentare, abstinența de alcool și fumat, lipsa de mișcare, iar la obezitate și reducerea greutății corporale, mai departe conform indicațiilor tratamentul farmacologic al bolii esențiale. La prevenirea tensiunii arteriale mărite (hipertensiunea) se aplică mișcarea regulată, exercițiile aerobice, mersul pe jos regulat. 

 

Utilizarea magnetoterapiei la tensiunea arterială mărită (hipertensiunea)

La tensiunea arterială mărită (hipertensiunea) poate face parte de îngrijirea complexă și aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag unde se utilizează îndeosebi efectul vasodilatator și în general efectul de vindecare și regenerare. Armonizarea totală al sistemului circulator după aplicările magnetoterapiei ajută la reducerea tensiunii arteriale mărite

Aplicarea magnetoterapiei la tensiunea arterială mărită (hipertensiunea)

La tensiunea arterială mărită (hipertensiunea) aplicăm programele în intervalul de frecvențe 2 – 25 Hz, unde se va manifesta atât efectul spasmolitic, cât și efectul vasodilatator și de vindecare. Recomandăm mai întâi pentru cca 2 săptămâni aplicarea la membrele inferioare pentru adaptarea circulației la schimbări, iar apoi pe zona spatelui sau toracelui cu aplicatorul plat.

Magnetoterapia și tensiunea arterială mărită (hipertensiunea) - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tensiunea arterială mărită (hipertensiunea)? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la tensiunea arterială mărită (hipertensiunea). 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz