Inflamația bronhiilor (bronșita)

Inflamația bronhiilor (bronșita)

Caracteristica inflamației bronhiilor (Bronșita): Inflamația bronhiilor reprezintă problema frecventă la copiii mici și la maturi. Afară de tratamentul antibiotic (dacă este indicat) și mucolitic menit care se referă la faza acută, este foarte importantă faza de vindecare completă și convalescența. Vindecarea proastă a inflamației bronhiilor duce la trecerea de cronicitate și mărește riscul de a apariție ale altor complicații grave de sănătate.

 

Utilizarea magnetoterapiei la inflamația bronhiilor (bronșita)

La inflamația bronhiilor (bronșita) este indicată magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență ideal de la începutul bolii. Atenuează simptomele bolii - reduce umflarea mucoaselor, îmbunătățește capacitatea de respirație a plămânilor și expectorarea mucusului. Stimulează sistemul imunitar împrotiva infecțiilor și îmbunătățește efectul tratamentului antibiotic. În general se scurtează durata tratamentului. Aplicarea magnetoterapiei în timpul convalescenței a inflamației bronhiilor (bronșita) accelerează regenerarea epiteliului căilor respiratorii, stimulează sistemul de apărare și reduce atacurile repetate ale bolii. 

Aplicarea magnetoterapiei la inflamația bronhiilor (bronșita)

În perioada acută a inflamației bronhiilor (bronșita) aplicăm frecvențele de 2 -25 Hz, iar în perioada vindecării complete utilizăm programele cu efectul înalt de vindecare și regenerare 65 – 79 Hz.

Magnetoterapia și inflamația bronhiilor (bronșita) - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul inflamației bronhiilor (bronșitei)? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la inflamația bronhiilor (bronșitei). 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz