Durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice

Durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice

Caracteristica durerilor care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice: Cel mai des este vorba de nevralgia intercostală care se promovează din coloana vertebrală toracică de-a lungul coastelor și este cauzată de blocajele articulațiilor intervertebrale și costotransversale. Este necesar de a o diferenția de la afecțiunile grave ale organelor interne, cum ar fi atacul coronarian, bolile pulmonare, gastroduodenale ș.a. 

 

Utilizarea magnetoterapiei la durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice

La durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice prin aplicările magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență utilizăm îndeosebi efectul analgezic, spasmolitic și antiedematos, care ajută la eliberarea spasmelor și la atenuarea durerii în stadiul acut. Aplicările magnetoterapiei pot preceda exercițiile de reabilitare, manipulare, masajele etc. 

Aplicarea magnetoterapiei la durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice

La durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice recomandăm în stadiul acut expunerile repetare cu aplicatorul plat sau cu solenoidul mare în intervalul de 4 - 10 Hz pe coloana vertebrală toracică, iar după încetarea problemelor acute alternăm cu programele în intervalul de frecvențe 10-50 Hz.

Magnetoterapia și durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile care iradiază din zona coloanei vertebrale toracice. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz