Astmul

Astmul

Caracteristica astmului: Astmul bronșic se caracterizează prin atacurile de dispnee. Sunt cauzate de obstrucția funcțională (îngustarea, închiderea) căilor respiratorii. Printre principalele mecanisme ale obstrucției este considerat spasmul musculaturii netede al bronhiilor de toate dimensiunile, congestia și umflarea mucoasei și secreția mărită a mucusului vâscos.  

Cauza astmului este reacția excesivă a bronșilor la o serie de motive. Astmul este imunologic și neimunologic și deseori un proces combinat. Din tratamentul complex face parte reabilitarea, activitățile sportive, întărirea, stațiunile balneare climaterice etc. 

Utilizarea magnetoterapiei la astm

La astm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență îmbunătățește prin efectul său spasmolitic și antiedematos trecerea căilor respiratorii, iar prin efectul vasodilatator semnificativ asupra precapilarelor și capilarelor îmbunătățește microcirculația sângelui oxigenat în țesutul pulmonar, saturația sângelui cu oxigen și actionează cu un efect antiedematos.

Aplicarea magnetoterapiei la astm

La astm inițial aplicăm frecvențele joase și medii de 2-25Hz (de exemplu: programul medical), iar în timpul prevenirii atacurilor repetate alternăm aplicarea cu programele de regenerare (Nr. 28).

Magnetoterapia și astmul - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul astmului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la astm. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz