Vasodilatația - îmbunătățirea circulației sângelui

Vasodilatația - îmbunătățirea circulației sângelui

Caracteristica programului vasodilatația - îmbunătățirea circulației sanguine: Câmpul magnetic pulsant de joasă frecvență Biomag îmbunătățește circulația sanguină prin influențarea polarizării celulelor roșii de sânge cu sarcina pozitivă. Acționează împotriva aglomerării eritrocitelor, ceea ce duce la împrăștierea lor și astfel se mărește suprafața capabilă de a lega și transporta oxigenul. Sângele care a trecut prin câmpul magnetic generat prezintă o capacitate mai mare de a lega oxigenul (oxigenarea mai bună). Polarizara celulelor roșii de sânge influențează tonusul muscular al vaselor sanguine, arterelor și capilarelor - este provocată extinderea lor (vasodilatație), alimentarea excelentă a țesuturilor cu sângele oxigenat și substanțele nutritive și eliminarea mai rapidă a substanțelor toxice din celulă. Crește considerabil presiunea parțială de oxigen. 

Utilizarea magnetoterapiei pentru îmbunătățirea circulației sângelui

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag influențează pozitiv plasticitatea celulelor roșii de sânge. Celulele roșii de sânge mai flexibile se pot adapta mai bine la ”obstacolele” în vascularizație. Prin influența câmpului magnetic se reduce în același timp riscul de formare a cheagurilor de sânge (trombilor). Acțiunea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență provoacă activarea parasimpaticului și efluxul de Ca2+ioni, ceea ce duce la relaxarea mușchilor vaselor de sânge (îndeosebi precapilarele sfinctere) și vasodilatația ulterioară. Toate acestea au un efect la armonizarea ritmului cardiac, circulației și tensiunii arteriale (Chvojka).

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag are un bun rezultat la formele ușoare ale bolii ischemice coronariene și bolii ischemice a membrelor inferioare și superioare, la ulcerele varicoase nevindecabile și la toate tulburările circulației cu sânge. Nu este provocată recanalizarea vaselor sanguine închise, dar se extinde circulația colaterală la nivelul pielii și țesutului muscular. Efectul vasodilatator este oportun la toate afecțiunile sistemului vascular unde fluxul sângelui oxigenat este împiedicat, adică la problemele ischemice ale membrelor, inimii, creierului. Deci oriunde, unde alimentarea mărită cu oxigen ajută la vindecarea și îmbunătățirea funcției țesuturilor și organelor și în același timp având un efect antiinflamator. 

Aplicarea magnetoterapiei pentru îmbunătățirea circulației sângelui

Pentru îmbunătățirea circulației sângelui aplicăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag în intervalul de frecvențe de 36 – 44 Hz, aplicăm local pe zonele afectate ale corpului și conform necesității combinăm cu programele menite conform diagnosticelor respective. 

Magnetoterapia și îmbunătățirea circulației sângelui - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei pentru îmbunătățirea circulației sângelui? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei pentru îmbunătățirea circulației sângelui. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz