Stările dureroase

Stările dureroase

Caracteristica programului stările dureroase: Programul utilizează frecvențele joase care influențează în general toate stările dureroase - la stările degenerative, inflamatorii și posttraumatice. Nu se aplică la durerile acute abdominale și la durerile acute cu suspiciunea de infarct miocardic - pentru a evita atenuarea manifestărilor clinice și agravarea diagnosticului din timp a bolii acute. 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la stările dureroase

La stările dureroase scopul de aplicare al magnetoterapiei este de a atenua durerea, de a relaxa spasmele musculare, de a sprijini procesul de vindecare și regenerare. 

Utilizarea magnetoterapiei la stările dureroase

Este un program convenabil pentru majoritatea stărilor dureroase și are scopul de a suprima cât mai repede durerea. Se aplică la stările dureroase unde cauza durerii este cunoscută - la stările degenerative, inflamatorii, posttraumatice etc. Aplicarea orară a frecvențelor joase analgezice, care poate fi aplicată conform necesității în mod repetat, se utilizează acolo, unde durerea acută limitează mobilitatea, împiedică aplicarea altei terapii (de exemplu exercițiile corective) și la pacienții polimorbizi unde programul analgezic aplicat la începutul terapiei minimalizează apariția reacțiilor de adaptare mai puternice. Astfel după atenuarea durerilor acute se poate trece la alt program cu o proporție mai mare de frecvențe vindecătoare și de regenerare. Realizarea efectului analgezic necesită aplicările mai lungi și, prin urmare, toate programele care au parte de o proporție semnificativă la atenuarea durerilor vor avea un timp mai lung de aplicare. Se poate aplica și mai multe ore în continuu.  

Mecanismul acțiunii analgezice al magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag are mai multe niveluri. În primul rând acționează la blocarea transmiterii senzației dureroase în fibrele nervoase spre centrele cerebrale, în plus se aplică efectul analgezic la producerea crescută de endorfine și nu în ultimul rând efectul spasmolitic, antiinflamator, antiedematos și eliminarea mai rapidă a metaboliților acizi din țesuturi. 

Aplicarea magnetoterapiei la stările dureroase

Nu se aplică la durerile acute abdominale din cauza necunoscută și la durerile acute cu suspiciunea de infarc miocardic - pentru a evita atenuarea manifestărilor clinice și agravarea diagnosticului din timp a bolii acute. 

Magnetoterapia și stările dureroase - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la stările dureroase? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la stările dureroase. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz