Stările postoperatorii

Stările postoperatorii

Caracteristica programului stările postoperatorii: Este vorba despre programul destinat la stările postoperatorii care necesită o recuperare intensivă. Proporția frecvențelor miorelaxante și vasodilatatoare duce la creșterea turnurii metabolice din țesuturile afectate astfel, încât procesul de vindecare decurge repede și fără complicații. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la stările postoperatorii

Câmpul magnetic pulsant de joasă frecvență creează furnizarea mărită a sângelui oxigenat, oxigenului și substanțelor nutritive necesare pentru vindecare prin extinderea patului arterial. În același timp elimină metaboliții și poulanții care încetinesc procesul de vindecare. 

Utilizarea magnetoterapiei la stările postoperatorii

Reabilitarea posttraumatică și postoperatorie realizează o serie de obiective, cum ar fi: de a atenua durerea, de a îmbănătăți gama mișcării și activarea musculară, de a accelera vindecarea, de a preveni bolile tromboembolice ș.a. Reabilitarea postraumatică și postoperatorie vindecă în mod natural consecințele leziunilor ale aparatului locomotor (fracturi, leziuni articulare sau musculare) și stările după operațiile ortopedice, chirurgicale sau neurologice. Este necesară coparticiparea activă a pacientului prin exercițiile fizice regulate sau prin aplicarea metodelor de reabilitare utilizate la domiciliu. Reabilitarea utilizează o gamă largă de metode care pot fi combinate sau pot fi schimbate pe parcursul tratamentului conform stării pacientului. Metodele electroterapeutice de reabilitare - electroterapia, magnetoterapia fac, de asemenea parte, de îngrijirea pacientului.

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag zeci de ani este utilizată nu numai în instituțiile de reabilitare, dar și în condițiile casnice ca o metodă de reabilitare individuală. Minimul de contraindicații și sistemul simplu de operare (agreabil și pentru utilizatorii mai în vârstă) o destinează pentru utilizarea individuală la domiciliu, pentru continuarea îngrijirii de reabilitare inițiate și, de asemenea, pentru îngrijirea preventivă și îngrijirea de menținere. Utilizăm îndeosebi frecvențele miorelaxante și vasodilatatoare și aplicăm pe zona afectată.  

Magnetoterapia și stările postoperatorii - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la stările postoperatorii? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la stările postoperatorii. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz