Sportul de performanță -surmenajul, oboseala, microtraumatismul

Sportul de performanță -surmenajul, oboseala, microtraumatismul

Caracteristica programului sportul de performanță - surmenajul, oboseala, microtraumatismul: Rata de traumatisme în sport reprezintă o problemă nu numai la sportul de performanță, dar și la sportul de recreație. Este vorba despre starea unde performanța momentană a organismului nu corespunde la performanța necesară și duce la eșecul țesuturilor. În cazul în care afecțiunea este mare, apare traumatismul, în cazul în care suprasolicitarea locală este mică, apare microtraumatismul. Violența externă moderată cauzează reacția locală. Supraîncărcarea permanentă cauzează microtraumatizarea internă a țesutului în consecința sarcinii repetate la nivelul maxim fără posibilitatea adecvată de regenerare. 

Ca urmare a supraîncărcării apar în țesuturile afectate (mușchii, ligamentele, oasele) microtraumatismele, schimbările distrofice cu tulburarea marcantă a circulației sângelui și edemul care agravează toată starea prin limitarea irigării cu sânge în zona afectată și duce la progresia schimbărilor distrofice, inclusiv lacrimile, reziduurile hematome, necroza aseptică și schimbările degenerative ale țesutului conjunctiv. Printre simptomele afecțiunii se include durerea, edemul și tulburarea funcției în zona afectată. Mai pe urmă apar simptomele mai grave, cum ar fi deformarea articulațiilor, ruptura tendoanelor etc. 

Printre principiile generale, care pot reduce riscul de microtraumatisme, se include tratamentul consecvent și vindecarea completă a tuturor leziunilor inclusiv microtraumatismele minimale și includerea regenerării în procesul antrenamentului și competițiilor (Kučera).

Utilizarea magnetoterapiei la surmenajul, oboseala, microtraumatismele

La surmenajul, oboseala și microtraumatismele magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag este o metodă optimă de reabilitare care duce la vasodilatația imediată, creșterea alimentării oxigenului și substanțelor nutritive în mușchii expuși. Magnetoterapia ajută la oboseala, surmenajul și microtraumatismele prin accelerarea eliminării metaboliților acizi și în aceleași timp atenuează durerea, acționează cu un efect antiedematos și relaxează spasmele și contracțiile, accelerează tratamentul și vindecarea completă a traumatismelor și microtraumatismelor și previne o altă deteriorare. Astăzi, magnetoterapia face parte din echipamentul standart în majoritatea cluburilor sportive și sportivilor individuali. Beneficiul fiind posilibitatea de regenerare și utilizarea magnetoterapiei la surmenajul, oboseala, microtraumatismelor și în condițiile casnice. 

Aplicarea magnetoterapiei la surmenajul, oboseala, microtraumatismele

La surmenajul, oboseala, microtraumatismele aplicăm pe zona respectivă frecvențele de stimulare de 50 - 81 Hz pentru sprijinul de regenerare, cu ajutorul aplicatorului plat sau solenoidului. Completăm cu consumul de apă prin utilizarea apei magnetizate.

Magnetoterapia și surmenajul, oboseala, microtraumatismele - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la surmenajul, oboseala, mircrotraumatismele? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la surmenajul, oboseala, microtraumatismele. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz