Reumatismul extraarticular

Reumatismul extraarticular

Caracteristica programului reumatismul extraarticular: Este vorba de afecțiunea inflamatorie a țesuturilor moi și capsulei articulare dar și ale altor țesuturi unde aplicăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență.

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la reumatismul extraarticular

La reumatismul extraarticular scopul de aplicare este de a atenua manifestările inflamatorii ș durerea. De a crea mai bune condiții metabolice pentru vindecare, regenerare și funcționarea normală a țesuturilor afectate. 

Utilizarea magnetoterapiei la reumatismul extraarticular

Reumatismul extraarticular include o serie de sindroame inflamatorii dureroase ale sistemului locomotor. Reumatismul localizat extraarticular reprezintă afecțiunea tendoanelor (tendinopatie), tecii tendonului (tenosinovita), tendoanele și ligamentele (tendopatia de inserție), veziculile tendoanelor (bursita), mușchilor (miogelosa) și ligamentul aidipos subcutanat (fibroza și paniculoza). 
Cea mai frecventă etiologie a afecțiunii este microtraumatizarea în consecința supraîncărcării (sarcina excesivă unilaterală de lungă durată) unde poate fi provocată inflamația cu vindecarea fibroasă ș.a., deteriorarea face parte și din bolile infecțioase și autoimune sistemice și, de asemenea, din tulburările metabolice și endocrine. Reumatismul extraarticular total (polimialgia reumatică, artrita temporală, fibromialgia) - se manifestează dureri difuze musculo-scheletice și rigiditatea, puncte sensibile la atingere, dureri cervicale și lombare ș.a. 
La reumatismul extraarticular deseori este mărită sensibilitatea centrală și putem să observăm influența stresului, influența schimbărilor de vreme, apar tulburări de somn, depresii, tensiune, oboseala cronică ș.a. Sindroamele dureroase regionale cu durerea semnificată la mișcare pot duce la schimbările ireversibile atrofice cu limitarea funcției membrului etc. 

Terapeutic la reumatismul extraarticular se utilizează activitatea fizică, uneori regimul de repaus cu îndepărtarea sarcinii și începerea reabilitării din timp (magnetoterapia, ultrasunetul, procedurile termice), psihoterapia și farmacoterapia (analgezicile, NSA, antidepresivele). 

La toate tipurile de deteriorări ale reumatismului extraarticular se aplică pozitiv magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag cu utilizarea efectului analgezic, miorelaxant, antiinflamator și vasodilatator. 

Aplicarea magnetoterapiei la reumatismul extraarticular

Cu ajutorul programului reumatismul extraarticular aplicăm local frecvențele joase analgezice și spasmolitice și combinăm cu frecvențele vasodilatatoare și vindecătoare pentru vindecarea completă și prevenirea atacurilor bolii. 

Magnetoterapia și reumatismul extraarticular - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la reumatismul extraarticular? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la reumatismul extraarticular. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz