Relaxarea

Relaxarea

Caracteristica programului de relaxare: Programul de relaxare aplicăm la persoanele unde este de dorit de a realiza o relaxare intensivă. La persoanele după sarcina fizică sau psihică mărită și stările de tensiune psihică. 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la relaxare

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la relaxare este de a realiza domolirea și relaxarea totală a sistemului circulator și sistemului nervos.

Descrierea și importanța relaxării

Relaxarea reprezintă starea în care organismul eliberează tensiunea musculară și psihică. În timpul relaxării efectuăm, de obicei, activitățile amuzante și plăcute pentru noi, care astfel ne scutesc de stres și oboseală. La persoanele care muncesc din greu relaxarea poate reprezenta, de exemplu, citirea, iar persoanele cu sarcina mare mentală se pot relaxa prin lucrul său preferat în grădină etc. Afară de aceste activități există o serie de tehnice de relaxare menite. Printre cele mai frecvente tehnice de relaxare se include antrenamentul autogen, relaxarea progresivă Jacobson și exerciții de respirații. Relaxarea este baza sau complementul necesar la terapia multor afecțiuni sau tulburări psihice - nevroze, boli psihotice și dependențe psihice. 

Utilizarea magnetoterapiei la relaxare

La relaxare efectul miorelaxant și în general efectul calmant al magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag putem folosi ca o parte componentă și întărirea întregului proces de relaxare pentru relaxarea și recuperarea mai rapidă a forțelor. Magnetoterapia armonizează funcția simpaticului și parasimpaticului și ajută la înlăturarea manifestărilor ale dezechilibrului vegetativ. 

Aplicarea magnetoterapiei la relaxare

La relaxare aplicăm cu ajutorul aplicatorului plat pe toată coloana vertebrală, iar în cazurile de stres și pe zona capului cu frecvențetele analgezice și spasmolitice. 

Magnetoterapia și relaxarea - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la relaxare? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la relaxare. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz