Programul Medical

Programul Medical

Caracteristica programului medical: Programul universal cu schimbarea automată a frecvențelor, de la aplicările atenuatoare până la aplicările vindecătoare și stimulatoare. 

 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapie la programul Medical

Programul Medical este convenabil pentru aplicarea la afecțiunile cronice de lungă durată unde este oportun de a atenua durerea și de a stimula vindecarea și regenerarea. Este convenabil pentru tratamentul de întreținere de lungă durată după atenuarea manifestărilor acute ale bolii. De exemplu, la afecțiunile articulare degenerative și inflamatorii pentru îmbunătățirea metabolismului în țesuturi la diabet, la inflamațiile cronice ale țesuturilor și organelor.  

Utilizarea aplicării programului Medical

Este un program universal cu o gamă de frecvențe analgezice, spasmolitice și vasodilatatoare. Este utilizabil aproape la toate indicațiile magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență și poate continua după aplicarea antecedentă a programului ”stările dureroase”. Poate fi foarte bine utilizat la aplicările de lungă durată la bolile cronice în timpul de remisie și pentru prevenirea excerbării (noua izbucnire) a bolii.

Îl utilizăm deseori la pacienții polimorbizi, la care se poate aștepta prin aplicările frecvențelor mai mari apariția reacțiilor mai puternice de apaptare și la care nu dorim să utilizăm de la începutul aplicărilor doar frecvențele analgezice. 

Magnetoterapia și programul Medical - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea programului Medical al magnetoterapiei Biomag? Contactați-ne! 

Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația programului Medical al magnetoterapiei Biomag. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz