Polineuropatia

Polineuropatia

Caracteristica programului polineuropatia: Polineuropatia reprezintă tulburarea nervilor periferici din cauza influențelor inflamatorii, metabolice, imunopatogene, toxice și alte influențe. Programul polineuropatia utilizează un spectru de frecvențe, începând cu frecvențele analgezice și terminând cu frecvențele stimulatoare pentru acoperirea gamei largi de manifestări clinice. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la polineuropatia

La polineuropatia scopul de aplicare cu ajutorul magnetoterapiei este de a influența sistemul imunitar, de a acționa cu un efect antiinflamator, de a atenua durerea, de a îmbunătăți microcirculația și turnura metabolică în țesuturi. Toate acestea duc la îmbunătățirea țesuturilor oxigenate, la sprijinul și accelerarea regenerării nervilor periferici și altor țesuturi. 

Descrierea polineuropatiei

Polineuropatia reprezintă un grup eterogen de tulburări ale nervilor periferici. Este vorba, de obicei, de afecțiunea sistemică multiplă care apare prin acțiunea diferitelor influențe externe și interne (influențe inflamatorii, metabolice, imunopatogene, toxice, influențele de vitamine și de insuficiența nutritivă, influențele degenerative etc.). 
Manifestările elementare ale polineuropatiei sunt: furnicătura, arsura, dureri, sensibilitatea redusă, nesiguranța în mers, slăbiciunea musculară, dureri și crâmpe musculare și multe alte simptome. 

Cele mai frecvente tipuri de polineuropatie:

  • polineuropatia acută și cronică demielinizantă inflamatorie (aici se administrează un tratament specific cu imunoglubulină, corticosteroizi),
  • polineuropatia la artrita reumatoidă,
  • neuropatia diabetică (la pacienții diabetici cu tulburări a sistemului vascular),
  • polineuropatia alcoolică (cauzată îndeosebi de lipsa de tiamină și vitamina B 12 plus influențele toxice),
  • polineuropatia la boala Lyme cu manifestările dureroase ale aparatului locomotor,
  • polineuropatia toxică – de exemplu după intoxicarea cu benzen, cu sulfura de carbon, plumb, mercur etc., 
  • polineuropatia după medicamentele neurotoxice (Nidrazid, unele citostatice etc..), și altele.

La toate tipurile de polineuropatie este administrat tratamentul de susținere și simptomatic pentru influențarea manifestărilor parțiale ale bolii, îndeosebi tratamentul analgezic, antiinflamator, vasodilatator, antiplachetar și alte. 

Utilizarea magnetoterapiei la polineuropatie

Conform revizuirii tratamentului de susținere și simptomatic vedem, că schimbările în țesuturi care apar după aplicarea magnetoterpaiei pulsante de joasă frecvență Biomag sunt exact acele efecte dorite, pe care încearcă să le obțină și celelalte tratamente, iar prin aceste efecte influențăm pozitiv o serie de simptome la neuropatie.  
Magnetoterapia este tratamentul optimal de susținere la toate tipurile de polineuropatie. Modifică sistemul imunitar și reacțiile, acțiunea cu efect antiinflamator, atenuează durerea, îmbunătățește circulația sângelui și turnura metabolică în țesuturi, îmbunătățește țesuturile oxigenate și sprijină regenerarea nervilor și țesuturilor deteriorate. 

Aplicarea magnetoterapiei la polineuropatie

La polineuropatie recomandăm expunerele repetate de 2-3 ori pe zi pe locul afectat (de exemplu: mâinile, picioarele etc.) și pe toată zona coloanei vertebrale. 

Magnetoterapia și polineuropatia - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la polineuropatie? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la polineuropatie. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz