Opțiunea individuală

Opțiunea individuală

Caracteristica programului individual: Programul permite setarea manuală la alegere a frecvențelor de aplicare în regimul UTILIZATOR și în regimul CLINIC, formele pulsurilor și alți parametri a întregului spectru de echipamente ale aparatelor.  

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la opțiunea individuală

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la opțiunea individuală este de a permite utilizatorului setarea individuală, iar pentru pacient permite de a găsi cea mai adecvată gamă de frecvențe cu optimizarea parametrilor.

Utilizarea magnetoterapiei la opțiunea individuală

Opțiunea individuală în regimul UTILIZATOR permite alegerea de la 1 Hz până la 8 Hz, iar în regimul CLINIC până la 162 Hz. Astfest posibilitățile de aplicare se extind pentru setarea individuală. Funcția MATURA DE FRECVENȚE funcționează în ambele regime și permite setarea. 

Programul special care se numește opțiunea individuală are un spectru larg de utilizare, deoarece cu ajutorul setării poate stimula toate programele integrate și poate crea o serie de alte variante. Acest program va găsi utilizarea practică la utilizatorii avansați, iar cel mai mult la lucrătorii profesionali de reabilitare, care pe baza experiențelor personale de mulți ani și conform evaluării reacțiilor pacientului la aplicările anterioare ale magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag poate modifica celelalte aplicări menite. Se poate aplica începând cu stările dureroase din toate cauzele, la bolile inflamatorii, metabolice și degenerative, până la tulburările funcționale, dezechilibrul neurovegetativ și indicațiile psihiatrice. În plus, programul poate fi folosit și pentru aplicările de prevenire la persoanele sănătoase cu sarcina crescută, la sportivi și seniori pentru stimularea totală a organismului. 

Magnetoterapia și opțiunea individuală

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la opțiunea individuală? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la opțiunea individuală.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz