Metabolismul - îmbunătățirea

Metabolismul - îmbunătățirea

Caracteristica programului metabolismul - consolidarea: Îmbunătățirea metabolismului și microcirculația în țesuturi duce la eliminarea metaboliților (detoxifierea) și la stimularea proceselor de vindecare. Accelerarea vindecării și regenerării după aplicările magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență este dovedită la oase și țeșuturile moi și este explicată prin iritarea nespecifică a membranei citoplasmice, care provoacă activarea lanțului metabolic al cărui punct cheie fiind schimbarea între cAMP/cGMP și activarea mărită a osteoclastelor în cazul vindecării oaselor. 

Magnetoterapia accelerază semnificativ vindecarea, activează producerea țesutului nou (construcția rapidă a țesutului osos și calcifierea) și duce la creșterea sensibilității la parathormon. De aceea este utilizată la accelerarea vindecării fracturilor, vindecarea pseudoartrozelor, la întărirea endoprotezelor destinse și dureroase.  

Utilizarea magnetoterapiei pentru îmbunătățirea metabolismului 

Prin influența magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență crește nivelul de proteoglicani în cartilaj până la 22 % (conform Chvojka), ceea ce influențează pozitiv metabolismul. Aceasta permite vindecarea și regenerarea cartilajului care este altfel greu influențabil sau în măsură limitată. Accelerarea vindecării a fost dovedită nu numai la oase dar, de asemenea, la țesuturile moi. Aparatele din gama Biomag® influențează pozitiv atât inflamațiile sterile (bolile reumatice), cât si inflamațiile microbiene și vindecarea lor. Induc o activitate fagocitară mărită, inclusiv producerea superoxidului care suprimează flora microbiană, dar poate fi în același timp sursa agravării temporare a stării, de exemplu la pacienții reumatici în timpul primelor aplicări. Activarea ulterioară a superoxidului dismutază duce la domolirea și apariția modificărilor vindecătoare. Rezultate deosebit de bune se obțin la sindroamele radiculare și pseudoradiculare (sciatica, compresiunea nervilor din diferite motive). Efectul de vinecare și regenerare reprezintă sumarul altor efecte parțiale și sprijină capacitatea naturală a organismului de a vindeca și regenera. 

Aplicarea magnetoterapiei pentru îmbunătățirea metabolismului

Pentru îmbunătățirea metabolismului aplicăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag în intervalul de frecvențe de 36 – 44 Hz aplicăm local pe părțile afectate ale corpului și combinăm conform necesității cu programele menite conform diagnosticelor respective. 

Magnetoterapia și îmbunătățirea metabolismului - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei pentru îmbunătățirea metabolismului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei pentru îmbunătățirea metabolismului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz