Magnetizarea apei

Magnetizarea apei

Caracteristica programului magnetizarea apei: Aplicăm câmpul magnetic pulsant de joasă frecvență asupra apei potabile sau eventual asupra mâncării cu conținul ridicat de apă (băuturi, fructe etc.). Băuturile astfel infleunțate utilizăm acolo unde este de dorit de a sprijini prin consumul de apă procesele de detoxifiere și procesele metabolice în organism. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la magnetizarea apei

Scopul de aplicare la magnetizarea apei: Prin influențarea structurei interne și legăturilor moleculelor de apă se provoacă activarea și capacitatea mărită de legătură a apei ca solvent. Apa magnetizată influențează toate procesele metabolice în organism. 

Descrierea magnetizării apei 

Prin stimularea apei și alimentelor cu conținul ridicat de apă cu ajutorul câmpului pulsant de joasă frecvență sunt provocate anumite schimbări ale proprietăților fizice ale apei și activitățile sale biologice. Poate fi utilizată atunci când este nevoie de a sprijini tratamentul cu modificarea consumului de apă.

Utilizarea apei magnetizate în scopurile medicale poate fi urmărită cu mii de ani înapoi. A fost și mereu este utilizată peste toată lumea, mai degrabă, pe baza experiențelor empirice. De abia în ultimii ani apar primele informații serioase și informațiile bazate științific despre activitatea biologică a apei prin influența câmpului magnetic. Apa în corpul uman sau animal reprezintă un mediu universal în care are loc procesele de viață complexe. Reprezintă vehiculul de bază care influențează starea de sănătate și performanța organismului. Prin urmare, spusa ”Sine aqua deest vita„ - fără apă nu există viață, se aplică și în continuare. 

Este solventul multor substanțe și se aplică semnificativ în metabolismul la toate nivelurile, purtătorul de minerale, oligoelemente, este folosit ca fluidul de răcire și împiedică astfel supraîncălzirea organismului. O altă funcție a apei este înlăturarea deșeurilor ale proceselor metabolice sub formă de urină.

Din punctul de vedere fizic sau chimic, nu este acolo nimic ca apa printre ceilalți compuși cunoscuți. Reprezintă anomalia în toate proprietățile sale fizicale sau chimice fără excepție.  Dacă apa s-ar comporta în mod analogic ca și compușii de compoziția similară, nu ar putea exista viața pe pământ în forma pe care o știm astăzi (M.Štěpánek a kol.).

Prin arangamentul spațial al moleculei apei este determinat caracterul ei polar. Dintre cele două molecule de apă, una leagă hidrogenul la oxigen, în timp ce a doua moleculă (prin influența atomului de oxigen cu perechea de electroni liberă) este legată cu puntea de hidrogen. Această legătura duce la comportarea apei la o serie de anomalii. Prin legăturile de hidrogen  moleculele de apă se unesc  sub formă de lanțuri și formațiuni ciclice și ramificate. Toate aceste formațiuni în mod constant apar și dispar, iar cel mai frecvent sunt înconjurate de moleculele monomerice de apă. Aceste smocuri duc la faptul că compușii cu molecula de aceeași formă și mărime, ca și molecula de apă, se află în aceleași condiții în starea găzoasă, în timp ce apa rămâne încă mult timp în starea lichidă sau solidă. Cu toate că este vorba de oxidul celui mai ușor element chimic - hidrogenul (oxidul de hidrogen) are starea lichidă. Toți oxizii similari ale elementelor mai grele (carbonul, nitrogenul, sulful) sunt în aceleași condiții în starea găzoasă. 

Legăturile de hidrogen pot explica și celelalte anomalii ale apei - mărimea volumului în timpul trecerii la starea solidă. În timpul trecerii la starea solidă volumul de apă crește cu aproximativ zece la sută, iar gheața ivită plutește la nivelul apei, de aceea are o densitate mai mică decât apa. 
Anomalia de extensibilitatea termică a apei - densitatea maximă este la temperatura de 4°C. Această anomalie este cauzată de faptul că moleculele apei la temperaturele joase sub 4°C încep să se aglomereze sub o formațiune similară cu grila gheții - adică cu golurile mai mari decât ale apei la temperatura mai mare. Dacă încălzim apa de la 0°C la 4°C, volumul său se reduce, iar densitatea sa crește. La 4°C apa atinge densitatea maximă de 1000 kg pe metru cub. Tocmai de la temperatura de peste 4°C volumul de apă crește, iar densitate scade. În timpul iernii densitatea cea mai mare a ecostitemelor acvatice este situată la fund, la temperatura de 4°C, deasupra și de sub, temperatura și densitatea este distinctă (mai mică, mai mare); organismele ar putea aici supraviețui în timpul iernii.

Caracterul polar al apei provoacă faptul că apa cu mult mai bine se adaptează la câmpul electric decât la alte substanțe. Corpul cu o sarcină electrică este imediat în apă înconjurat de capetele încărcate invers ale lanțurilor moleculelor de apă, care reduc sarcina proprie a corpului și limitează acțiunea din împrejurime. Lanțurile moleculelor de apă, ce port la capetele sale sarcini electrice, au capacitatea de dizolva compușii ionici și cauzează solvatarea ionilor. 

Apa este un lichid neelastic și incompresibil, ceea ce este important pentru menținerea formei organismului. 
Apa este compusă din doi atomi de hidrogeni și un atom de oxigen. Hidrogenul și oxigenul au trei izotopi. Ceea ce înseamnă că apa este, de fapt, un amestec eterogen de substanțe. Apa poate crea nouă grupuri diferite tridemensionale și este un amestec de 42 de substanțe. 

Câmpul magnetic influențează în mod direct și determină forma de grupare sau formațiune a apei. A fost dovedită o altă absorbție de radiație UV în apa magnetizată sau nemagnetizată. Magnetizarea oferă apei niște proprietăți speciale și biologice semnificative. Apa devine mai moale (se reduce tensiunea de suprafață și tensiunea internă) și se schimb și proprietățile sale de gust. Experimentele cu utilizarea ”apei magnetizate” au dovedit o rezistență mai mare a organismului împotriva infecțiilor, efectele de reglamentare asupra tractului digestiv și la dificultățile de golire. Apa magnetizată acționează ca un diuretic, are efecte antiaterosclerotice, efecte calmante asupra sistemului nervos, accelerează eliminarea toxinilor și deșeurilor metabolismului și ajută la regenerarea țesuturilor. Au fost efectuate și primele experimente la animale unde au fost urmărite efectele anti-tumorale. 

Utilizarea magnetoterapiei la magnetizarea apei

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag® permite foarte ușor pregătirea apei magnetizate - de exemplu prin introducerea sticlei de apă sau fructelor în solenoid. Această apă are foarte bune efecte de detoxifiere și în general ajută la menținerea și îmbunătățirea calității metabolismului. Este, de asemenea, convenabilă pentru îngrijirea pielii la eczem etc. 

Apa magnetizată în combinație cu alte tratamente ajută semnificativ la însănătoșire. Se utilizează, de obicei, intern, dar poate fi utilizată și la clătirea exterioară a ochilor, rănii sau arsurii. În medicina umană și veterinară, în combinația cu magnetoterapia terapeutică pulsantă de joasă frecvență poate fi administrată practic la toate programele terapeutice. 

Magnetoterapia și magnetizarea apei - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la magnetizarea apei? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la magnetizarea apei. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz