Întreruperea nervului după traumatism – leziunea nervului periferic

Întreruperea nervului după traumatism – leziunea nervului periferic

Caracteristica programului întreruperea nervului după traumatism – leziunea nervului periferic: Cea mai frecventă cauză a întreruperii nervului este leziunea prin tăierea cu un obiect ascuțit, atunci poate apărea întreruperea parțială sau completă a nervului. O altă deteriorare a nervului poate apărea prin confuzia sau compresiunea oaselor sau cheagul de sânge la traumatism. Tratamentul este orientat la restaurarea funcției nervului periferic deteriorat. Esențialul este intervenția chirurgicală la timp (cusătura părților întrerupte a nervilor sau extinderea acesteia) și reabilitarea ulterioară de lungă durată. Restaurarea funcției nervului tratat durează mai multe luni.  

Utilizarea magnetoterapiei la întreruperea (leziunea) nervilor

La întreruperea (leziunea) nervilor magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag este o metodă adecvată pentru reabilitarea de lungă durată cu un mare beneficiu a posibilității de aplicare la domiciliu - nu este întreruptă reabilitarea intensivă necesară. Accelerează semnificativ procesul de vindecare a nervului deteriorat și restaurarea funcției complete. Aplicăm local pe nervul deteriorat și pe zona încojurătoare, cel mai bine de mai multe ori pe zi. Efectul magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență a fost dovedit în mod repetat în mai multe experimente - întreruperea artificială a nervilor în experimentul de animale, extremitățile lor s-au regenerat mai repede și s-a accelerat vindecarea nervilor disecați prin aplicările magnetoterapiei. Histologic, a fost găsită o mare diferență între nervul tratat și nervul netratat (controlat). La nervii tratați a fost găsită la locul de disecție în probele colorate creșterea fibrelor nervoase de până la 20 de ori mai mare. De asemenea, nici un semn de regenerare a nervului periferic nu a fost observat în probele iradiate (Chvojka).

Aplicarea magnetoterapiei la întreruperea (leziunea) nervilor

La întreruperea (leziunea) nervului aplicăm programele cu intervalul de 10 – 50 Hz cu predominanța efectului vasodilatator și vindecător. Alegem aplicatorul adecvat conform locului afecțiunii.

Magnetoterapia și întreruperea (leziunea) nervilor - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la întreruperea (leziunea) nervilor? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la întreruperea (leziunea) nervilor. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz