Inflamația - efectul antiinflamator

Inflamația - efectul antiinflamator

Caracteristica programului inflamația - efectul antiinflamator: Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag influențează pozitiv atât inflamațiile sterile (bolile reumatice), cât și inflamațiile microbiene și vindecarea lor. Induce creșterea activității fagocitare, inclusiv producera superoxidului care suprimă flora microbiană, dar poate fi totodată sursa agravării temporare a stării, de exemplu, la pacienții reumatici pe parcurslul primelor aplicări. Activarea ulterioară a superoxidului dismutaza duce la calmarea inflamației și la apariției schimbărilor de vindecare (Chvojka). Alături de efectul antiinflamator se aplică și efectul de vindecare și regenerare și este utilizat la o varietate de boli.

Aplicarea magnetoterapiei la inflamații

La inflamații aplicăm programele în intervalul de frecvențe de 2 – 25 Hz, aplicăm local pe zonele afectate ale corpului și conform necesității combinăm cu programele menite conform diagnosticelor respective. 

Magnetoterapia și inflamațiile

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la inflamații? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la inflamații. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz