Înainte de masaj

Înainte de masaj

Caracteristica programului înainte de masaj: Programul este destinat la pregătirea organismului înainte de masaj cu utilizarea tehnicilor de manipulare. 

 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei înainte de masaj

Scopul de aplicare al magnetoterapiei înainte de masaj este de a realiza o circulație cu sânge mai bună a țesuturilor, de a elibera metaboliții, de a relaxa spasmele musculare și contracțiile și de a pregăti optim la masajul care va spori și întări efectul global. 

Utilizarea magnetoterapiei înainte de masaj

Atenuarea durerii și relaxarea contracțiilor musculare înainte de masajul manual îmbunătățește semnificativ efectul global al masajului, iar prin acest fapt și masajul mai intensiv poate fi suportabil pentru pacient. Prin acțiunea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag se accelerează eliberarea metaboliților acizi (prin activitatea mărită a lactatului dehidrogenază și perfurzia îmbunătățită) și astfel durerile sunt atenuate și eliberează spasmele musculare dureroase (contracțiile). În plus este provocată încetinirea semnificativă a conducerii nervoase, iar aces proces contribuie la relaxarea musculară. Drept care utilizăm efectul analgezic și miorelaxant al magnetoterapiei la atenuarea durerilor și relaxarea musculaturii scheletice și reducerea tonusului muscular ca pregătire, după care va urma imediat masajul. Este o procedură adecvată atât la toate durerile de spate sau durerile membrelor unde se utilizează tehnica de masaj, cât și pentru sportivii după sarcina fizică. 

Aplicarea magnetoterapiei înainte de masaj

Înainte de masaj aplicăm local cu scopul menit pe zona necesară, frecvențele analgezice și spasmolitice cu ajutorul aplicatoarelor adecvate conform locului masajului ulterior. 

Utilizarea magnetoterapiei înainte de masaj - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei înainte de masaj? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei înainte de masaj. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz