Guta

Guta

Caracteristica programului Guta: Guta este o boală cronică metabolică - tulburarea metabolismului unde valorile acidului uric în sânge sunt mărite. La gută acidul uric și cristalele sărurilor sale se acumulează îndeosebi în țesuturile, unde irigarea cu sânge este mică, de exemplu: în cartilajul articular, în jurul articulațiilor, tendoanelor dar și în rinichi etc. Cristalele provoacă la gută în țesuturi o reacție inflamatorie care se manifestează prin dureri, roșeață, umflare și apoi sunt provocate modificările atrofice, care pot duce la deformarea și limitarea mobilității articulare, sau la rinichi duce la afectarea funcțiilor sale. 

Afară de dietele speciale cu conținutul scăzut de nucleoproteine, de medicamentele care scad producerea acidului uric și medicamentele care accelerează secreția ei, la gută este adecvat orice tratament care îmbunătățește circulația sângelui în articulațiile și țesuturile afectate și acționează cu un efect antiinflamator și analgezic. 

Utilizarea magnetoterapiei la gută

La gută, magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag realizează toate cerințele menționate mai sus, iar pentru pacienții cu guta poate fi un ajutor important care ajută la prevenirea stărilor acute și reduce deteriorarea țesuturilor afectate

Aplicarea magnetoterapiei la gută

La gută pentru represiunea inițială a durerilor aplicăm zilnic și în mod repetat frecvențele de 4 – 10 Hz, iar pentru vindecarea completă și menținerea stării 10 – 50 Hz.

Magnetoterapia și guta - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la gută? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la gută. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz