Fracturile

Fracturile

Caracteristica programului fracturile: Programul fracturile aplicăm la fracturile osoase și la deteriorarea cartilajului cât mai curând posibil după apariția deteriorării și după îngrijirea chirurgicală. 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la fracturi

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență influențează pozitiv la fracturi nu numai țesuturile moi, dar și țesutul osos și cartilajul, sprijină și accelerează semnificativ vindecarea, noua producere sau restaurarea țesuturilor deteriorate. 

Utilizarea magnetoterapiei la fracturi

Datorită utilizării magnetoterapiei la fracturi se îmbunătățește metabolismul și microcirculația sângelui oxigenat în țesuturi și astfel provoacă eliminarea metaboliților și stimularea proceselor de vindecare. Accelerarea vindecării și regenerării după aplicările de magnetoterapie pulsantă de joasă frecvență este dovedită la oase și la țesuturile moi și este explicată prin iritarea nespecifică a membranei citoplasmatice, unde are loc activarea lanțului metabolic, punctul cheie al lui fiind schimbarea între cAMP/cGMP și activarea crescută a osteoclastelor în cazul de vindecare a oaselor.  

Magnetoterapia accelerează semnificativ vindecarea fracturilor, activează producerea țesutului nou (construcția rapidă a țesutului osos și calcifierea) și duce la creșterea sensibilității la parathormon. De aceea este utilizată la accelerarea vindecării fracturilor, vindecării pseudoartrozelor, este utilizată la întărirea endoprotezelor eliberate și dureroase. Prin influența magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență crește nivelul de proteoglicani în cartilaj cu până la 22% (conform Chvojka), ceea ce permite vindecarea fracturilor și regenerarea cartilajului care altcum este foare greu influențabil sau doar într-o măsură limitată. Accelerarea vindecării fracturilor a fost dovedită nu numai la oase dar, de asemenea, și la țesuturile moi. 

Aplicarea magnetoterapiei la fracturi

La fracturi aplicăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag local pe zonele afectate ale corpului în mod repetat și pe termen lung. 

Magnetoterapia și fracturile - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la fracturi? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la fracturi. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz