Encefalita de căpușă - recuperarea

Encefalita de căpușă - recuperarea

Caracteristica programului encefalita de căpușă – recuperarea: Virusul encefalitei de căpușă cel mai frecvent este transmis de mușcătura de căpușă. Distingem forma meningitică de boală, forma de meningoencefalită cu simptome extrapiramidale, simptome cerebeloase, pareza nervilor cranieni și forma meningoencefalomielită cu parezele periferice asimtreice.

 

Protecția activă de bază împotriva encefalitei de căpușă este vaccinarea și, de asemenea, putem împiedica pasiv căpușei ca să nu se prindă de piele cu ajutorul încălțămintei și îmbrăcămintei adecvate. O altă protecție împotriva encefalitei de căpușă este utilizarea repelentelor. Dacă deja a avut loc mușcătura de căpușă este necesar de a o elimina cât mai curând și de a dezinfica locul mușcăturii cel mai bine cu tinctura de iod, care este singura dezinfectanție care acționează în profunzimea pielii.  

Encefalita de căpusă este o boală gravă, care pune viața în pericol. Dacă infecția encefalitei de căpușă este diagnosticată în timp și se începe cu tratamentul profesional, poate duce la vindecarea completă. Inițierea târzie a tratamentului encefalitei de căpușă și complicațiile bolii pot lăsa consecințe permanente - de exemplu durerie cronice de cap, tulburări de somn și concentrare, paralizia membrelor superioare, performanța redusă, depresii. 

Utilizarea magnetoterapiei la encefalita de căpușă

La encefalita de căpușă utilizăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag în perioada de recuperare, unde aplicările accelerează regenerarea organismului, reduc aparițiile complicațiilor și scurtează perioada necesară pentru recuperare. 

Aplicarea magnetoterapiei la encefalita de căpușă.

La encefalita de căpușă aplicăm zilnic programele cu intervalul de 2-25 și 50-81Hz cu efectul vasodilatator și stimulator. Convenabil este solenoidul la zona capului și aplicatorul plat pe întreaga zonă a coloanei vertebrale. 

Magnetoterapia și encefalita de căpușă - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la encefalita de căpușă? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la encefalita de căpușă. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz