Dureri articulare

Durerile articulare

Caracteristica programului durerile articulare: Programul durerile articulare este destinat la influențarea durerilor articulare și capsulei articulare prin schimbările sale morfologice din cauza proceselor degenerative și inflamatorii. Durerile articulare este una dintre indicațiile primare ale magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la durerile articulare

La durerile articulare, scopul de aplicare al magnetoterapiei este de a atenua durerea, manifestările inflamatorii și de a crea condiții pentru o regenerare mai bună. 

Utilizarea magnetoterapiei la durerile articulare

La durerile articulare programul orar reprezintă variantă prelungită a programului nr. 3 – artrozele articulațiilor. Perioadele de aplicare mai lungi utilizăm la aplicările zilnice repetate și acolo, unde durerea a crescut semnificativ. Este vorba, în general, despre durerile articulare și capsulei articulare prin schimbările sale morfologice din cauza proceselor degenerative și inflamatorii. În modul clinic este adăugată proporția frecvențelor de la 50 Hz pentru stimularea mai puternică a vindecării. Aplicăm programul în majoritate după atenuarea anterioară a durerilor articulare acute cu ajutorul programului nr.1 pentru vindecarea completă ulterioară. 

Magnetoterapia și durerile articulare - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile articulare? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile articulare. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz