Durerea - efectul anti-durere - efectul analgezic

Durerea - efectul anti-durere - efectul analgezic

Caracteristica programului durerea - efectul anti-durere efectul analgezic: Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență datorită inducției condiționează apariția fluxului în fibrele nervoase care acționează la blocarea trecerii a senzațiilor dureroase din locul durerii prin măduva spinării în centrele cerebrale, iar în consecința acestui mecanism sau altor mecanisme (producerea mare de endorfine, suprimarea inflamației, edemului și miorelaxarea) este provocată suprimarea durerii. 
Producția crescută de endorfine și controlul de trecere a ionilor de calciu prin membrana celulară participă, de asemenea, la vasodilatație, la efectul analgezic și calmant. După aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență a fost dovedită activitatea crescută a lactatului de dehidrogenază în mușchii expuși (condiționează eliminarea acidului lactic care provoacă nervii receptori și cauzează durere). Aparatele Biomag® au dovedit acțiuni analgezice în special de bune asupra sindroamelor dureroase radiculare și pseudoradiculare (sciatica, compresiuni ale nervilor din diferite cauze). 

Utilizarea magnetoterapiei la dureri

Efectul analgezic este efectul esențial pentru care este utilizată magnetoterapia la majoritatea persoanelor. Gama largă de utilizare este la toată seria de boli degenerative ale aparatului locommor și la stările posttraumatice și postoperatorii. 

Aplicarea orară a frecvențelor joase analgezice, care poate fi aplicată conform necesității în mod repetat, se utilizează acolo udne durerea acută limitează mobilitatea, împiedică aplicarea altei terapii (de exemplu exercițiile corective) și la pacienții polimorbizi, unde programul analgezic aplicat la începutul terapiei minimalizează apariția reacțiilor de adaptare mai puternice. Astfel după atenuarea durerilor acute se permite de a trece la alt program cu proporția mai mare a frecvențelor de vindecare și regenerare. Realizarea efectului analgezic necesită o aplicare mai lungă și de aceea toate programele, unde este contribuția semnificativă la atenuarea durerii, vor avea o perioadă mai lungă de aplicare. Se poate și mai multe ori în continuu. 

Se aplică la stările dureroase unde cauza durerii este cunoscută. Nu se aplică la durerile acute abdominale de origine necunoscute și la durerile acute cu suspiciunea de infarct miocardic pentru a nu fi provocată atenuarea manifestărilor clinice și pentru împiedicarea diagnosticării precoce a bolii acute. 

Aplicarea magnetoterapiei la dureri

La dureri aplicăm local pe locul dureros, frecvențele de atenuare în intervalul de 2–10Hz, aplicările zilnice minimum 45 - 60 de minute și frecvențele spasmolitice - miorelaxante de 814 Hz timp de 30 - 45 de minute.

Magnetoterapia și stările dureroase

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la stările dureroase? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la stările dureroase. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz