Detoxifierea organismului

Detoxifierea organismului

Caracteristica programului detoxifierea organismului: Aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență provoacă efectul detoxifiant (curățitor) și influențează intensitatea metabolismului. Câmpul magnetic pulsant de joasă frecvență pătrunde uniform în țesuturile expuse, adică prin fiecare celulă și induce aici curenți electrici slabi. Sunt provocate astfel schimbările în potențialul de suprafață al celulelor, schimbările în permeabilitatea membranelor celulare, este provocată creșterea circulației sângelui, oxigenarea, alimentarea cu substanțe nutritive și eliminarea mai bună a deșeurilor metabolice din țesuturile expuse a organismului. 
Aceasta reprezintă principala ipoteză a fiecărui proces de vindecare, chiar și a procesului de detoxifiere a organismului. Metabolismul intensificat, deplasarea și detoxifierea deșeurilor din organism reprezint începutul tuturor proceselor de vindecare și regenerare. De exemplu, expunerea pe zona ficatului cu aparatul Biomag® stimulează activitatea hepatică și accelerează și îmbunătățește detoxifierea organismului

Utilizarea magnetoterapiei la detoxifierea organismului

Realizăm efectele locale prin plasarea aplicatorului pe zona cu probleme - mușchiul, articulația, coloana vertebrală etc. Prin utilizarea aplicatorului mic realizăm, ca urmare a inducerii mai mari, un efect local mai mare, iar prin utilizarea aplicatorului cu o suprafață de aplicare mai mare realizăm, chiar și cu inducerea mai mică, un efect pozitiv metabolic asupra întregului corp. Acest efect se manifestează pozitiv la o serie de boli și afecțiuni. De exemplu, la bolile metabolice cum ar fi diabetul și guta, la regenerarea țesuturilor după infecții – hepatita, mononucleoza, afecțiunea toxică a țesuturilor. Dar, de asemenea, la eczeme sau alte alergii. Pentru un efect detoxifiant bun este necesar consumul de apă suficient. Efectul curățitor poate fi întărit prin consumul apei magnetizate care are o capacitate mare de a dizolva substanțele și de a elimina metaboliții din țesuturi.  

Aplicarea magnetoterapiei la detoxifierea organismului

La detoxifierea organismului aplicăm zilnic pe zona abdomenului și ficatului, frecvențele de 65 – 81 Hz și utilizăm modificarea apei (așa-numita magnetizarea apei) cu ajutorul programului nr. 31. 

Magnetoterapia și detoxifierea organismului

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la detoxifierea organimsului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la detoxifierea organismului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz