Demența Alzheimer (boala Alzheimer)

Demența Alzheimer (boala Alzheimer)

Descrierea demenței Alzheimer (boala Alzheimera): Este vorba despre afecțiunea neurodegenerativă a creierului care provoacă treptat demenția. Demenția Alzheimer duce la distrugerea fibrelor nervoase, celulelor nervoase și la schimbarea activității de materie a creierului în consecința depunerii proteinelor patologice. Aceasta provoacă atrofia creierului, formarea plăcii de beta-amiloid, scăderea acetilcolinului, inflamația sterilă și actiunea radicalilor libere de oxigen pentru dispariția neuronilor. În prezent, tratamentul demenței Alzheimer duce la încetinirea progresiei bolii și se orientează la îmbunătățirea metabolismului creierului, la terapia hormonală, inhibarea acetilcolinesterazei și administrarea substanțelor cu efectul antiinflamator și complementar cu efectul antioxidant. 

Utilizarea magnetoterapiei la demența Alzheimer

Printre tratamentul suplimentar a demenției Alzheimer se include și reabilitarea, în cadrul cărui poate fi aplicată magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență, care cu efectul său vasodilatator și antiinflamator îmbunătățește alimentarea substanțelor nutritive și oxigenului pentru sistemul central nervos și contribuie la încetinirea progresiei bolii și la stabilizarea stării de sănătate. Frecvențele de stimulare mai mari duc la stimularea directă a activității nervoase. 

Aplicarea magnetoterapiei la demența Alzheimer

La demența Alzheimer aplicăm zilnic programele cu intervalul de 2-25 și 50-81Hz cu efectul vasodilatator și stimulator. Convenabil este solenoidul pe zona capului și aplicatorul plat pe zona coloanei vertebrale. 

Magnetoterapia și demența Alzheimer

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la demența Alzheimer? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la demența Alzheimer. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz