Celulita

Celulita

Caracteristica programului celulita: Programul celulita duce la tulburarea fibrelor elastice și de colagen și duce la pierderea elasticității și calității pielii. La celulită este provocată depunerea de grăsime în țesutul subcutanat, se limitează microcirculația sângelui oxigenat. Sunt provocate modificările degenerative ale țesuturilor conjunctive, modificările fibrotice, pe piele apare aspectul de coajă de portocală. Tulburarea microcirculației duce la o altă depunere de metaboliți și la deteriorarea treptată a circulației limfatice. La celulită sunt mai mult predispuse femeile care suferă de constipație, dispun de tulburările funcției renale și hepatice, tulburări a circulației sanguine și limfatice. A fost dovedită o asociere între apariția varicelor venoase și celulitei. Tratamentul varicelor ar trebuie să prevină tratamentul celulitei. La această afecțiune la femei, afară de obiceiurile nesănătoase de alimentare și lipsa de mișcare, contribuie schimbările hormonale dar, de asemenea, și fumatul.

Utilizarea magnetoterapiei la celulită

La celulită magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență îmbunătățește microcirculația sângelui oxigenat în zona expusă și prin efectul de detoxifiere ajută la eliminarea metaboliților din țesutul cutanat și subcutanat. Rezultatul fiind întărirea și îmbunătățirea calității pielii - acest efect utilizăm nu numai împotriva celulitei dar și împotriva ridurilor. La celulită recomandăm să utilizați programele vasodilatatoare și programele vindecătoare - stimulatoare la zona respectivă. Consumul de apă se completează cu apa magnetizată sau eventual se utilizează și aplicările pe zona ficatului pentru sprijinul de detoxifiere a întregului organism. 

Aplicarea magnetoterapiei la celulită

La celulită aplicăm programele vasodilatatoare (36 – 44 Hz) și stimulatoare (50 – 81 Hz) cu ajutorul aplicatorului plat sau solenoidului pe zona silicitată a pielii sau pe zona ficatului.

Magnetoterapia și celulita

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la celulită? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la celulită. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz