Boala Parkinson (Parkinson)

Boala Parkinson

Caracteristica programului boala Parkinson (Parkinson): Boala Parkinson (Parkinson) sau sindromul rigid-hipokinetic sau sindromul hipokinetic-hipertonic se include printre sindroamele extrapiramidale și apare la deficitul de dopamină nigrostriatală, la blocarea receptorilor de dopamină sau la afectarea putamenului. 
Distingem sindromul Parkinson primar (boala Parkinson și alte boli neurodegenerative) și sindromul Parkinson secundar (indusa de droguri, vascular, toxic, la bolile metabolice, la endocrinopatie, posttraumatic, la hidrocefalia cu presiunea normală). Boala Parkinson se manifestează prin reducerea gamei de mobilitate, încetinirea sau întârzierea mișcării, tremor, tulburarea de mers, limitarea expresiilor faciale, tulburări de scris, de vorbire etc.

Utilizarea magnetoterapiei la boala Parkinson

La boala Parkinson tratamentul de reabilitare cu ajutorul magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag și metoda de aplicare este similară ca și la toate bolile degenerative ale sistemului central nervos (de exemplu la scleroza multiplă). Aplicăm zilnic și repetat pe întreaga zonă a coloanei vertebrale și capului, programele ”degenerarea SCN”, preferăm frecvențele joase și medii de 2 – 25 Hz pentru reducerea rigidității și alternăm cu frecvențele stimulatoare. 

Aplicarea magnetoterapiei la boala Parkinson

La boala Parkinson aplicăm zilnic programele cu intervalul de 2-25 și 50-81Hz cu efectul vasodilatator, miorelaxant și stimulator. Adecvat este solenoidul pe zona capului și aplicatorul plat pe zona coloanei vertebrale.  

Magnetoterapia și boala Parkinson - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la boala Parkinson? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la boala Parkinson. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz