Boala Lyme

Boala Lyme

Caracteristica programului boala Lyme: Boala Lyme reprezintă un focar natural de infecție. Boala Lyme este cauzată de spirocheta Borrelia burgdorgeri și are loc în trei etape. Cel mai frecvent, purtătorul bolii Lyme este căpușa, dar și alte insecte înțepătoare. Infecția poate fi obținută pe tot teritoriul Republicii Cehe din cauza ratei ridicate de infectare globală a căpușelor în țară.

Tratamentul bolii Lyme este antibiotic și este importantă diagnosticarea din timp și începerea tratamentului. În stadiile ulterioare ale bolii Lyme, boala persistă o serie de probleme clinice și după tratamentul antibiotic, aceste probleme pot trece în stadiul cronic, deci aici este important tratamentul simptomatic și reabilitarea de lungă durată.  

Utilizarea magnetoterapiei la boala Lyme

La boala Lyme magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag este o metodă convenabilă pentru îngrijirea de lungă durată la consecințele cronice de infecție. Magnetoterapia poate influența pozitiv o serie de probleme articulare, îmbunătățește mobilitatea, atenuează durerea, atenuează cursul proceselor inflamatorii, sprijină vindecarea lor și prin efectul total imunostimulator atenuează progresia problemelor clinice. La boala Lyme recomandăm aplicarea pe articulațiile dureroase aparte și îndeosebi aplicarea de lungă durată pe întreaga zonă a coloanei vertebrale și capului. 

Aplicarea magnetoterapiei la boala Lyme

La boala Lyme aplicăm programele cu intervalul de 10 – 50 Hz cu predominanța efectului vasodilatator și vindecător. Adecvat este solenoidul pe zona capului și aplicatorul plat pe zona coloanei vertebrale. 

Magnetoterapia și boala Lyme

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la boala Lyme? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la boala Lyme. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz