Artrozele articulațiilor

Artrozele articulațiilor

Caracteristica programului artrozele articulațiilor: Programul artrozele articulațiilor este utilizat pentru influențarea stărilor dureroase la schimbările degenerative ale țesuturilor articulare - oasele, cartilajul și ligamenele. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la artroza articulațiilor

La artroza articulațiilor scopul de aplicare al magnetoterapiei este de a atenua durerea și de a sprijini procesele vindecătoare și de regenerare. Se aplică prioritar la stadiul acut, iar după calmarea problemelor se trece la aplicarea de lungă durată a programului Medical. 

Utilizarea magnetoterapiei la artrozele articulațiilor

Programul artrozele articulațiilor alternează acțiunea analgezică cu intervalul programului Medical. Efectul analgezic este întărit și este reținută proporția frecvențelor care duc la vasodilatația și îmbunătățirea microcirculației sângelui oxigenat în țesuturile expuse. Aplicarea duce la stimularea treptată a vindecării și regenerării țesuturilor deteriorate prin atenuarea concomitentă a durerilor excesive. În modul clinic este adăugată proporția frecvenței până la 50 Hz pentru stimularea mai puternică a vindecării. Este utilizată, de exemplu, la influențarea stărilor dureroase la schimbările degenerative ale țesuturilor articulare. 

Schimbările degenerative la artroza articulațiilor afectează prioritar cartilajul articular, iar după deteriorare mărginile articulației deteriorate reacționează prin producerea pintenilor osoși și apar modificări osteoartritice. Secundar, prin artroza articulațiilor pot fi deteriorate și ligamentele sau țesuturile moi în jurul articulației. Deteriorarea provoacă deformarea articulațiilor, limitarea mobilității și provoacă durere. La artroza articulațiilor, printre cele mai afectate articulații se include articulațiile genunchiului, șoldului și umărului. La dezvoltarea artrozei articulațiilor participă îmbătrânirea, schimbările congenitale ale articulațiilor, suprasolicitarea, influențele metabolice ș.a. 

Magnetoterapia și artroza articulațiilor - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la artroza articulațiilor? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la artroza articulațiilor. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz