Probleme care se găsesc pe tot corpul

La diagnosticile menționate mai jos plasați aplicatorul pe locul afectat, eventual pe sursa durerilor. Aplicatorul trebuie să fie întotdeauna aplicat cât mai aproape de locul afectat, eventual de sursa durerii. La durerile locale este convenabil de a utiliza aplicatorul local AL16-LUM. La problemele musculare, nervoase și vasculare este potrivit de a acționa la o suprafață mai mare și în profunditate. Aici este foarte convenabil aplicatorul desfășurat sau combinat cu deschideri sau solenoidul cu dimensiuni exacte.
Urmăriți toate indicațiile aparte care se găsesc pe tot corpul și cu siguranță veți găsi un ajutor și pentru problemele Dvs.

Probleme care se găsesc pe tot corpul și magnetoterapia - întrebările Dvs.

Aveți probleme care se găsesc pe tot corpul? Suferiți de dureri permanente peste tot corpul sau de dureri din cauza suprasolicitării? Magnetoterapia Biomag vă va ajută și pe Dvs.
Nu sunteți siguri cum să utilizați magnetoterapia și cum să o aplicați peste tot corpul? Nu ezitați să vă adresați către noi. Consultanții noștri specialiști vă vor oferi informațiile necesare.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz