Irigarea insuficientă cu sânge a membrelor superioare (Boala ischemică a membrelor superioare)

Irigarea insuficientă cu sânge a membrelor superioare (Boala ischemică a membrelor superioare)

Caracteristica irigării insuficiente ale membrelor superioare: Boala ischemică a membrelor superioare reprezintă afecțiunea arterelor membrelor superioare care duc la ischemia lor. Este mai puțin frecventă decât tulburările similare cu irigarea cu sânge a membrelor superioare (boala ischemică a membrelor superioare). Tipul proximal al bolii ischemice membrelor superioare este cel mai frecvent condiționat de ateroscleroză. Forma frecventă este tipul distal al bolii ischemice membrelor superioare (fenomenul Raynaud - vasoneuroza locală). O altă manifestare a bolii ischemice a membrelor superioare - deci irigarea insuficientă cu sânge, sunt atacurile spasmelor vasculare cauzate de boala centurei scapulare, la bolile vasculare periferice și alte stări unde irigarea insuficientă cu sânge a membrelor superioare poate semnala alte afecțiuni grave. 

Utilizarea magnetoterapiei la irigarea insuficientă cu sânge a membrelor superioare(boala ischemică a membrelor superioare)

La boala ischemică a membrelor superioare magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag completează tratamentul complex cu efectul său vasodilatator semnificativ asupra precapilarelor și capilarelor, îmbunătățește microcirculația sângelui oxigenat și substanțelor sanguine în țesuturile expuse și crează astfel local mai bune condiții metabolice. 

Aplicarea magnetoterapiei la boala ischemică a membrelor superioare (irigarea insuficientă cu sânge  a membrelor superioare)

La boala ischemică a membrelor superioare recomandăm să aplicați programele spasmolitice și vasodilatatoare în intervalul de 2-25, iar conform necesității combinarea cu 10 – 50 Hz peste toată zona afectată a centurii scapulare cu ajutorul aplicatorului special la umăr, aplicatorului plat sau solenoidului.

Magnetoterapia și boala ischemică a membrelor superioare (irigarea insuficientă cu sânge a membrelor superioare) - întrebările Dvs. 

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul bolii ischemice a membrelor ischemice? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la boala ischemică a membrelor superioare (irigarea insuficientă cu sânge a membrelor superioare). 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz