Durerile după amputare

Durerile după amputare

Caracteristica durerilor după amputare: Este vorba despre durerile de monturi care uneori apar după amputarea membrului și durerile fantome care sunt resimțile la nivelul membrului deja amputat. 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la durerile după amputare

Aplicarea magnetoterapiei la durerile după amputare are scopul de a atenua stările dureroase și de a spori șansa de a elimina aceste sentimente dureroase. 

Utilizarea magnetoterapiei la durerile după amputare

Durerile după amputarea membrului sunt senzații dureroase de monturi și dureri fantome în partea corpului care a fost amputată. Durerile după amputare și durerile fantome apar până la o treime din persoanele după amputare și sunt greu influențabile terapeutic. 

Aplicarea magnetoterapiei la durerile după amputare

La durerile după amputare recomandăm să aplicați magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag pe termen lung în frecvențele analgezice și vasodilatatoare de 2-3 ori zilnic în zona segmentelor respective ale coloanei vertebrale și local pe zona monturilor după operație cu ajutorul solenoidului și aplicatorului plat.

Durerile de monturi pot fi cauzate de alimentarea vasculară insuficientă, iritarea nervului etc. Este necesară examinarea profesională internă și neurologică și tratamentul conform cauzei constatate. La durerile de monturi aplicăm din nou frecvențele analgezice și alternăm cu frecvențele vasodilatatoare. 

Magnetoterapia și durerile după amputare - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile după amputare? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile după amputare. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz