Cotul tenismanului

Cotul tenismanului

Caracteristia: Programul este destinat la durerea în articulațiile cotului - cotul tenismanului (epicondilita radială) care apare prin sarcina excesivă unilaterală la sportivi sau la persoanele cu un lucru din greu. 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la cotul tenismanului

La afecțiunea așa-numită cotul tenismanului magnetoterapia atenuează durerea și sprijină vindecarea împreună cu alte tratamente de reabilitare sau chirurgicale. Afecțiunile inflamatorii ale tendoanelor și inserțiilor musculare au tendința de cronicitate și apar repetat prin solicitarea precoce, vindecarea insuficientă și convalescența. Prin urmare, este convenabil de a aplica magnetoterapia preventiv și în stadiul de repaus. 

Utilizarea magnetoterapiei la cotul tenismanului

Cotul tenismanului reprezintă afecțiunea inserțiilor muschilor ș tendoanelor ale articulației cotului, (epicondilul radial al humerusului) și se include prin entezopatie. Suprasolicitați sunt îndeosebi mușchii care întind încheietura mâinii (extensorii încheieturii mâinii) și mușchii care întorc mâina cu palma în sus (supinatorii). Factorii de risc ale formei cronice ale bolii cotul tenismanului la sportivi putem influența prin reducerea sarcinii treningului și exercițiile de compensare. La persoanele care muncesc din greu poate ajuta schimbarea activității în cursul turei. Boala duce la durere până la neputința de a prinde obiectele în mâină și duce la scăderea puterii musculare. Tratamentul este de lungă durată și include nu numai îngrijirea conservatoare dar și chirurgicală, regimul de repaus, ortezele, compresele de gheață, analgezicile, corticosteroizii, iar în cazul de eșec intervenția operatorie. În cadrul tratamentului conservator rolul principal joacă fizioterapia, magnetoterapia și alte. 

Aplicarea magnetoterapiei la cotul tenismanului

La afecțiunea așa-numită cotul tenismanului aplicăm zilnic local magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag pe cotul afectat, repetat și pe termen lung cel mai bine cu aplicatorul mic-disc sau cu ajutorul solenoidului. La cotul tenismanului se aplică astfel efectul analgezic, antiedematos, antiiflamator și efectul de vindecare al magnetoterapiei

Magnetoterapia și cotul tenismanului - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul problemelor așa-numite cotul tenismanului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la problemele așa-numite cotul tenismanului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz