Artralgia sau artroza articulației umărului

Artralgia (artroza umărului)

Caracteristica artralgiei (artroza articulației umărului): Este o boală degenerativă a articulațiilor. Artralgia afectează primar cartilajul articular, iar după deteriorarea lui mărginile articulației afectate reacționează prin formarea prelungirilor. Secundar din cauza artralgiei pot fi afectate ligamentele și țesuturile moi din jurul articulației. Deteriorarea duce la deformarea articulațiilor, limitarea mobilității și la durere. La dezvoltarea artralgiei (artroza umărului) se implică factorii: procesul de îmbătrânire, schimbările congenitale ale articulațiilor, schimbările traumatice, suprasolicitarea, influențele metabolice ș.a. Tratamentul este complex - medicamente, chirurgical, corectiv, tratamentul de reabilitare și balnear.

Utilizarea magnetoterapiei la artralgie (artroza umărului)

Reprezintă una dintre principalele diagnostice pentru utilizarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență. Se folosește cu succes efectul ei analgezic, antiedematos, antiinflamator și efectul de vindecare. Magnetoterapia ajută la afecțiunile cronice de a îmbunătăți mobilitatea și de a încetini deteriorarea articulațiilor și aduce în general o ușurare de la dureri. 

Aplicarea magnetoterapiei la artralgie (artroza umărului)

Magnetoterapia la artralgie (artrozu articulației umărului) aplicăm cu ajutorul aplicatorului special pe zona umărului sau cu ajutorul solenoidului. Prioritar atenuăm durerile cu frecvențele joase de 4-6 Hz, iar după atenuare combinăm cu programele de regenerare 25 -50 Hz.

Magnetoterapia si artralgia (artroza umărului) - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul artrozei umărului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la artroza umărului (artralgia). 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz