Albirea degetelor (sindromul Raynaud)

Albirea degetelor (sindromul Raynaud)

Caracteristica sindromului Raynaud (albirea degetelor): Este vorba despre vasoneuroza locală - spasmele paroxistice ale vaselor sanguine ale degetelor prin albirea clasică (degetele albe, moarte) cauzate de frig, umiditate și curentul de aer sau de efort. Albirea degetelor (sindromul Raynaud) este simptomul bolii arterelor, la colagenoza sau patologic în zona supraclaviculară etc. 
Este necesar de a diferenția de la boala Raynaud unde este vorba despre vasoneuroza generală - simptomele sunt similare ca și la sindromul Raynaud (albirea degetelor). Cel mai frecvent suferă de sindromul Raynaud femeile - fumătoare. 

Utilizarea magnetoterapiei la albirea degetelor (sindromul Raynaud):

La albirea degetelor (sindromul Raynaud) recomandăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag după precizarea diagnosticului și excluderea procesului malign eventual în zona supraclaviculară etc. La sindromul Raynaud (albirea degetelor) este nevoie de a aplica nu numai pe degetele afectate, dar și pe zona supraclavicuară și zona coloanei vertebrale cervicale pentru îmbunătățirea fluxului vascular a întregului membru superior. 

Aplicarea magnetoterapiei la albirea degetelor (sindromul Raynaud):

La albirea degetelor (sindromul Raynaud): recomandăm să aplicați frecvențele spasmolitice și vasodilatatoare de 2-25 Hz zilnic și în timpul fără atac.

Magnetoterapia și albirea degetelor (sindromul Raynaud) - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la albirea degetelor (sindromul Raynaud). Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la albirea degetelor (sindromul Raynaud).

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz