Operația articulației șoldului (și endoproteza), articulația artificială – TEP

Operația articulației șoldului (și endoproteza), articulația artificială – TEP

Caracteristica articulației artificiale a șoldului: Articulația artificială a șoldului reprezintă înlocuirea articulației deteriorate din cauza uzurii sau traumatismului cu articulația artificială - cel mai frecvent cu combinația de metal și plastic. Primele articulații artificiale ale șoldului au fost utilizate în anii cincizeci. Cel mai frecvent se operează articulația șoldului, operațiile articulațiilor genunchiului sunt circa de o jumatate mai puține. Se dezvoltă și înlocuiri ale altor articulații - umerilor, cotului, gleznei dar și articulațiile degetelor. Indicația de operație sau implantare a articulației artificiale este de gradul 4 de uzare a articulației.

Utilizarea magnetoterapiei la articulația artificială a șoldului

La operația articulației șoldului, magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag este indicată înainte de operație unde îmbunătățește vitalitatea țesuturilor și după operație pentru accelerarea vindecării și revenirea la mobilitatea completă. Afară de asta se aplică și la eliberarea endoprotezelor pentru îmbunătățirea stării a țesutului osos și întărirea protezei. Este recomandată aidoma și la toate fracturile unde a fost utilizat materialul metalic de unire - șuruburi, plăci etc. Nu este provocat aici efectul călduros, deplasarea implanturilor și efectele nedorite asupra țesuturilor expuse. 

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecență Biomag este metoda de reabilitare care se aplică în totalitate și în cazul de operație a articulației șoldului - endoproteza metalică. 

Aplicarea magnetoterapiei la articulația artificială a șoldului

Înainte și după operația articulației șoldului recomandăm aplicarea prin modul respectiv. În timpul pregătirii la operație alternăm frevențele analgezice de 4 – 10 Hz și vindecătoare de 10 – 50 Hz, iar după operație aplicăm în majoritate frecvențele vindecătoare.

Magnetoterapia și operația articulației șoldului - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei înainte și după operația articulației șoldului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei înainte și după operația articulației șoldului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz