Endoproteze

Endoproteze

Caracteristica indicației endoprotezelor: Utilizăm programul la stările unde este indicată implantarea articulației artificiale - endoproteza totală (TEP) și sunt utilizate materiale pentru fixarea țesuturilor deteriorate sau stenturile și alte. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la implantarea endoprotezei

Scopul de aplicare al magnetoterapiei înainte și după implantarea endoprotezei este de a crea mai bune condiții metabolice în țesuturi și astfel de a îmbunătăți procesul de vindecare, de a atenua durerea și de a ajuta a menține țesuturile înconjurătoare în cea mai bună stare și funcție și de a preveni eliberarea endoprotezei

Utilizarea magnetoterapiei la implantarea endoprotezei

Implanturile (endoprotezele) sunt fabricate din metalul și plasticul medical - substituția articulară, plăci, șuruburi, stenturi ș.a. Toate materialele metalice utilizate sunt fabricate din metale de aliaj speciale și materiale nemagnetice, iar implantarea lor în țesuturi și fixarea împiedică mișcarea nedorită sau deplasarea.
Câmpul magnetic pulsant de joasă frecvență utilizat terapeutic nu duce la încălzirea materialelor și nici nu poate cauza deplasarea sau mișcarea lor. Prin urmare, magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag este fără risc utilizabilă și recomandată la toți pacienții indiferent de tipul endoprotezei. Cel mai frecvent este utilizată de pacienții cu endoproteza totală ale articulațiilor mari - articulației șoldului, genunchiului. Expansiunea mare prin operația TEP duce și la creșterea cererii pentru endoproteza de revizie, adică necesitatea de reoperație a endoprotezei după complicațiile infecțioase (mobilizarea aseptică), după luxare etc. 

Alte beneficii ale magnetoterapiei la implantarea endoprotezei

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag afară de sprijinul de vindecare după operația endoprotezei reduce riscul de complicații inflamatoare, ajută la menținerea țesuturilor înconjurătoare în cea mai bună stare funcțională și previne eliberarea endoprotezei. Atenuarea durerii totodată accelerează convalescența și restaurarea mobilității.

Magnetoterapia și endoproteza - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei înainte și după implantarea endoprotezei? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei înainte și după implantarea endoprotezei. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz