Durerile fantome

Durerile fantome

Caracteristica durerilor fantome: Durerile fantome reprezintă senzațiile dureroase în acea parte a corpul care a fost amputată. Ele apar până la o treime din persoanele după amputație și sunt terapeutic prost influențabile. Recomandăm să aplicați magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag în frecvențele analgezice de 2-3 pe zi în zona segmentelor relevante ale coloanei vertebrale, eventual și pe cap. 

 

Utilizarea magnetoterapiei la durerile fantome

Durerile de monturi nu trebuie să fie durerile fantome, iar cauza poate fi alimentarea vasculară insuficientă, iritarea nervoasă etc. Este necesară examinarea profesională internă și neurologică și tratamentul conform cauzei constate. La durerile de monturi aplicăm din nou frecvențele analgezice de 2 – 10Hz, iar mai târziu alternăm cu frecvențele vasodilatatoare. 

Aplicarea magnetoterapiei la durerile fantome

La durerile fantome proprii aplicăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag în frecvențele analgezice de 2 – 10,  Hz iar după atenuarea durerii 2 - 25 Hz de lungă durată.
Efectuăm aplicările de 2-3 ori pe zi în zona durerilor și segmentelor respective ale coloanei vertebrale cu ajutorul solenoidului și aplicatorului plat.

Magnetoterapia și durerile fantome - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile fantome? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile fantome. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz