Dureri ale tarsului și gleznei, umflarea gleznelor, stările posttraumatice

Dureri ale tarsului și gleznei, umflarea gleznelor, stările posttraumatice

Caracteristica durerilor și edemelor ale tarsului și gleznei: De obicei este vorba de dureri severe care limitează sarcina plină și mișcarea extremității. Cel mai frecvent, doar un tars este afectat, dar deseori sunt afectate ambele tarsuri simultan. Durerile au un caracter înțepător și incisiv. Reprezintă durerea frecventă la sportivi prin suprasolicitarea tarsului. Printre alte cauze se include neuropatia diabetică, boala ischemică a membrelor inferioare, inflamțiile tendoanelor, arcul plat, încălțămintea nepotrivită etc. 

 

Utilizarea magnetoterapiei la durerile și edemele ale tarsului și gleznei

Tratamentul este menit conform cauzei, dar întotdeauna se include limitarea sarcinii și atenuarea durerii.
Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență se aplică prin efectul său analgezic, vasodilatator, antiedematos și regenerator.

Aplicarea magnetoterapiei la durerile și edemele ale tarsului și gleznei

Prioritar atenuăm durerea prin aplicările frecvențelor joase de 2-10 Hz, iar în timpul de convalescență stimulăm vindecarea cu frecvențele mai mari de 65 - 79 Hz. La cauza ischemică preferăm frecvențele de 36-44 Hz.

Magnetoterapia și durerile și edemele ale tarsului și gleznei - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile și edemele ale tarsului și gleznei? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile și edemele ale tarsului și gleznei. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz