Artroza genunchiului

Artroza genunchiului

Caracteristica artrozei genunchiului: Cele mai frecvente localizări ale osteoartrozei sunt afecțiunile articulațiilor genunchiului. La vârsta de 70 de ani, până la 90% din oameni sunt afectați de osteoastroză. Tratamentul atrozei genunchiului este medicamental - antireumaticile, antiflogisticile, analgezicile și condroprotectoarele suplimentare, chirurgical - modificarea poziției articulației, substituțiile articulațiilor. Un alt tratament al artrozei genunchiului este îngrijirea de reabilitare - fizioterapia și ergoterapia ca magnetoterapia, electroterapia, ultrasunetul, crioterapia ș.a. și exercțiile pentru genunghi, exerciții de întindere pentru creșterea gamei de mișcări, relaxarea și întinderea mușchilor scurtați etc. 

Utilizarea magnetoterapiei la artroza genunchiului

La artroza genunchiului în cadrul tratamentului de reabilitare magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență este aplicabilă, fără a avea efecte secundare nedorite, fără să solicită pacientul și poate fi aplicată și în condițiile casnice, ceea ce are o semnificație mare la pacienții cronici. Se aplică îndeosebi efectul analgezic, antiedematos și antiinflamator

Aplicarea magnetoterapiei la artroza genunchiului

Inițial la artroza genunchiului atenuăm prioritar durerile cu frecvențele joase de 4-6 Hz, aplicăm zilnic, iar după atenuarea durerilor combinăm cu programele de regenerare 25 -50 Hz. Convenabil este aplicatorul și solenoidul.

Magnetoterapia și artroza genunchiului - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la artroza genunchiului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la artroza genunchiului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz