Artrozele articulației șoldului

Artroza articulației șoldului

Caracteristica artrozei articulației șoldului: Coxartroza reprezintă afecțiunea degenerativă a articulației șoldului care apare prin uzura cartilajului articular. Factorul semnificativ predispozant ale acestor schimbări este vârsta mai înaltă, obezitatea, traumele repetate, inflamațiile și suprasolicitarea articulației. Cartilajul este inegal și deteriorat, articulația este dureroasă, umflată și în configurația patologică. Tratamentul atrozei articulației șoldului este deseori chirurgical în sensul osteotomiei sau endoprotezei totale a articulației șoldului. Gradele mai ușoare ale artrozei articulației șoldului pot fi biruite cu ajutorul medicamentelor și reabilitării. 

Utilizarea magnetoterapiei la artroza articulației șoldului

La artroza articulației șoldului în cadrul tratamentului de reabilitare este convenabilă aplicarea zilnică a magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență. Se aplică îndeosebi efectul analgezic, antiedematos și antiinflamator. 

Aplicarea magnetoterapiei la artroza articulației șoldului

Inițial la artroza articulației șoldului atenuăm prioritar durerile cu frecvențele joase de 4-6 Hz, aplicăm zilnic, iar după atenuarea durerilor combinăm cu programele de regenerare 25 -50 Hz. Aplicatorul convenabil este solenoidul mare și aplicatorul pliabil plat.

Magnetoterapia și artroza articulației șoldului - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la artroza articulației șoldului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la artroza articulației șoldului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz